Preu reduït! Art BiKrem - Articulacions - Mycofit - 100 ml

Fabricante:

Mycofit Mycofit

Art BiKrem - Articulacions - Mycofit - 100 ml

208364

Nou

Crema de massatge per contribuir al benestar muscular i articular coadjuvant en casos de dolor agut i crònic. Presentat en envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,93€

IVA inclòs

14,05€ IVA inclòs

-8%

12,93 € / 100 ml

Més informació

Art BiKrem

Crema de massatge per contribuir al benestar muscular i articular coadjuvant en casos de dolor agut i crònic

Què és l'Art BiKrem?

Emulsió de massatge per contribuir al benestar muscular i articular coadjuvant en casos de dolor agut i crònic i com a preparació per a músculs i articulacions prèviament a la realització d'exercici físic i com a recuperació, després.

En la seva elaboració destaca la base de gel d'àloe, que a més d'aportar propietats antiinflamatòries, serveix per a una absorció millor de la resta de components. Dels 7 ingredients principals i que apareixen en més quantitat, 5 corresponen a plantes medicinals. Al costat de l'àloe, hi ha extractes d'àrnica, harpagòfit, ulmària i rosella de Califòrnia.

Totes aquestes plantes s'han utilitzat tradicionalment pels efectes analgèsics i antiinflamatoris. La seva absorció és excel·lent i no deixa rastres grassos, ni forma cap tipus de pel·lícula després de la seva aplicació, oferint un agradable efecte de frescor.

Ingredients:

Aloe Barbadensis Gel, Alcohol Denat, Menthol, Extracte d'àrnica montana, Extracte Rosella de Califòrnia, Harpagophytum, Procubens extract, Filipèndula ulmària, Extract propylene glycol, Methyl salicilate, Eucaliptol, Silica, Hydrolyzed peayte Triethanolamine, Salicilic acid, Phenoxyethanol, Glyceryl stearate, Citrate hydrolyzed, Collagen, Cetearyl ethylhexanoate, Caprylic/capric, Triglyceride, Imiazolidinnyl, Allantoin, Lanolina, Thiamine hcl/vit. B1, Riboflavin/vit. B2, Pyridoxine hcl/vit. B6.

Com es fa servir l'Art BiKrem?

Aplicar sobre la pell neta amb un lleu massatge de 10 minuts abans de lexercici oa la zona on se senti dolor.

Evitar el contacte amb els ulls i la boca. Pot provocar picor.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda