Preu reduït! arthron - Vegafarma - 500 ml

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

arthron - Vegafarma - 500 ml

212201

Nou

Complement alimentari que ajuda a la recuperació de l'funcionament normal de les articulacions. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,75€

IVA inclòs

43,80€ IVA inclòs

-11%

7,75 € / 100 ml

Més informació

arthron

Ajuda a recuperar el cartílag ia restaurar la mobilitat.

Què és el arthron?

És un complement alimentari que ajuda a la recuperació de l'funcionament normal de les articulacions.

Conté col·lagen per ajudar a recuperar el cartílag ia restaurar la mobilitat. La fórmula conté a més glucosamina i vitamina C, que en el seu conjunt potencien la formació de teixit cartilaginós i sustenten la formació de col·lagen millorant els lligaments i la funció muscular.

La elastina confereix elasticitat i és part integrant de la matriu extracel·lular, presentant una funció estructural. La curcumina ajuda a l'alleujament de dolor articular reduint la resposta inflamatòria a l'estrès ia les lesions, a el mateix temps que actua com a antioxidant.

El MSM (metilsulfonilmetano) com a font de sofre, actua com a antiinflamatori i augmenta la capacitat de recuperació dels teixits. La Boswellia serrata ja ha demostrat acció antiinflamatòria en malalties articulars.

La combinació de papaïna (enzim) i quercetina (flavonoide) ha demostrat un major benefici quan s'aporten de forma conjuta que separadament, sent aquesta combinació ideal per inhibir / disminuir eficaçment la resposta inflamatòria ja sigui en situacions agudes o cròniques.

El zinc actua com a regulador de la via zinc-ZIP8-MTF1, essencial per suprimir la destrucció de l'cartílag observada en l'osteoartritis.

El seleni disminueix l'avanç de la osteoartritis i augmenta l'expressió d'enzims antioxidants.

La glucosamina, elastina, MSM, condroïtina i la vitamina C, interactuen augmentant els substrats de la creació de la matriu
de col·lagen.

Ingredients:

Aigua purificada, Col·lagen (hidrolitzat de boví), Glucosamina (hidrolitzat de crustacis), elastina, MSM (metilsulfonilmetano), Curcuma longa (extracte do rizoma), Boswellia serrata (extracte de la resina), Condroitina (sulfat), papaïna, Quercetina, vitamina C (àcid l-ascòrbic), goma xantana, zinc (clorur de zinc), àcid sòrbic, extracte de Stevia (glucòsids d'esteviol), Seleni (selenito de sodi).

Com es pren el arthron?

Agitar bé abans d'utilitzar. Excel·lent sabor.

Diluir 15ml en aigua o suc, abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda