Preu reduït! ArticulaSil - Silici Orgànic - VitaSil - 1 litre

Fabricante:

VitaSil VitaSil

ArticulaSil - Silici Orgànic - VitaSil - 1 litre

156494

Nou

Per ajudar a mantenir i preservar la mobilitat, la flexibilitat i la flexibilitat de les articulacions.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

31,48€

IVA inclòs

39,85€ IVA inclòs

-21%

3,15 € / 100 ml

Més informació

ArticulaSil Silici Orgànic VitaSil

Amb olis essencials.

Què és ArticulaSil Silici Orgànic VitaSil?

Per ajudar a mantenir i preservar la mobilitat, la flexibilitat i la flexibilitat de les articulacions. Associació d'olis essencials, ortigues, MSM i glucosamina, a més a més del silici bioactiu.

Per alleujar el dolor, gràcies a la presència d'olis essencials, amb antiinflamatoris reconeguts i potenciada pel silici orgànic bioactivat. L'ortiga és coneguda per ser diürètic, remineralitzant i antiinflamatori.

MSM (metilsulfonilmetà), compost present en molt petites quantitats en molts aliments i que conté sofre, té glucosamina, ajuda per regenerar teixit de cartílag i per tant recuperar les articulacions sanes tenir més mobilitat.

Ingredients:

Aigua purificada, àcid ortosilicíc (43,8mg) Urtica dioica Orgànica de silici / Ortiga (1,125mg), MSM( metilsulfonat Metà) (75 mg), D sulfat de glucosamina 2 KCl (37,5 mg), Citrus auranmar (3, 7 mg), Eucalyptus citriodora / Llimona Eucaliptus (3,15mg), satureioides Thymus / Farigola (2,1 mg), Artemisia dracunculus / Estragon (1 mg), Chamaemelum nobile / camamilla romana (0,5 mg), el sabor, la goma d'acàcia (emulsionant), àcid fosfòric (estabilitzador).

Com s'aplica ArticulaSil Silici Orgànic VitaSil?

Agitar abans d'usar. Prendre al matí en dejú. Abans dels 50 anys 15 ml/dia. Després dels 50 anys, 45 ml/dia durant una setmana (efecte starter) després 15 ml al dia. Es recomana una cura de 3 mesos.

Presentació:

Envàs de 1 litre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda