Preu reduït! Articurcumin Forte - Intersa - 30 sobres

Fabricante:

Intersa Intersa

Articurcumin Forte - Intersa - 30 sobres

208442

Nou

Complement alimentari que aporta la teva dosi diària de salut articular. Envàs de 30 sobres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,98€

IVA inclòs

29,97€ IVA inclòs

-19%

0,80 € / ud

Més informació

Articurcumin Forte Intersa

Cúrcuma biodisponible.

Què és l'Articurcumin Forte Intersa?

Innovació per a la salut articular

La cúrcuma és fonamental per mantenir una bona salut, però en condicions normals té un nivell molt baix d'assimilació. Per tant, perquè tingui efecte cal consumir una dosi alta de cúrcuma.

Articurcumin-Forte® és una sinergia innovadora per potenciar el benestar, protegir i reparar l'organisme. Conté plantes amb beneficis per a les articulacions, els ossos i els cartílags, així com per a les alteracions del fetge i la vesícula biliar.

Articurcumin-Forte® és una forma de Cúrcuma Encapsulada que fa que els curcuminoides siguin molt més biodisponibles per a l'organisme. La curcumina encapsulada amb oligosacàrids vegetals s'allibera a l'epiteli intestinal d'una forma molt eficaç, garantint una absorció que es multiplica per 40; és a dir, una petita dosi proporciona enormes beneficis.

  • Màxima biodisponibilitat: 40 vegades més biodisponible que un extracte de cúrcuma convencional al 95% en curcuminoides
  • Curcumina encapsulada soluble
  • Font natural (midó)
  • No al·lergènica (sense soja)
  • Complex estable
  • Conté 3 vegades més curcumina que a les micel·les de la soja
  • Científicament avaluada
  • La seva producció no requereix solvents
  • Millora el rendiment esportiu i disminueix el temps de recuperació
  • Redueix la inflamació i el dolor muscular durant l'exercici intens
  • Redueix l'oxidació al fetge, conseqüència d'una activitat esportiva intensa

En sinergia amb SULFAT DE GLUCOSAMINA, VITAMINA C, MSM, MANGANÈS, BAMBÚ i SULFAT DE CONDROITINA. El manganès contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals ia la formació normal del teixit connectiu. La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos i els cartílags.

SULFAT DE GLUCOSAMINA (2 KCl)

Ajuda a reduir la fricció entre els ossos, posseeix efectes antiinflamatoris i és essencial per a la síntesi de la glucosamina del cartílag articular. És un dels components estructurals més grans del cartílag i un precursor molecular important per mantenir l'elasticitat i el vigor del cartílag a l'articulació mòbil.

Ingredients:

Maltodextrina de blat de moro (incrementador de volum); extracte d'arrel de cúrcuma ( Curcuma longa L.), Cavacurmin® [15% curcuminoides d'alta biodisponibilitat] - 400 mg (60 mg de curcumina); sulfat de glucosamina - 200 mg; aroma natural de taronja; vitamina C - 100 mg (125% VRN*); sulfat de condroitina - 100 mg; metil sulfonil metà (MSM) - 100 mg; pols de resina de bambú [( Poaceae bambusa Willd.), 30% de silici] - 45 mg (15 mg de silici); glucòsids d'esteviol (edulcorant); manganès (gluconat) - 1 mg (50% VRN*). Conté derivats de crustacis. *VRN: valor de referência do nutrient.

Cada sobre d'Articurcumin-Forte® aporta 400 mg de Cavacurmin®, l'absorció del qual equival a la curcumina assimilada a partir de 2.400 mg d'un extracte convencional al 95% de curcuminoides.

Com es fa servir l'Articurcumin Forte Intersa?

Prendre 1 sobre al dia. Dissoldre 1 sobre en un got daigua, suc o un iogurt, remoure i prendre.

Presentació:

Presentat en envàs de 30 sobres.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda