Preu reduït! Artrohelp - Cartílag de Tauró - Marnys - 120 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Artrohelp - Cartílag de Tauró - Marnys - 120 càpsules

211280

Nou

Exclusiva associació en càpsules vegetals d'Àcids Grassos, Cartílag de Tauró i vitamines. Presentat en envàs de 120 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

34,36€

IVA inclòs

37,90€ IVA inclòs

-9%

0,29 € / ud

Més informació

Artrohelp

Cartílag flexible amb llibertat de moviment

Què és el Artrohelp?

Artrohelp és una formulació que combina Cartílag de Tauró, Complex d'Àcids Grassos monoinsaturats d'origen vegetal i vitamines C, B6 i D, que aporten propietats a l'cartílag per al moviment harmònic.

Els seus ingredients faciliten la flexibilitat de l'cartílag per les següents propietats:

  • La vitamina C contribueix a la normal formació de col·lagen per a la funció normal d'ossos i cartílags, així mateix, contribueix a la protecció cel·lular de el dany oxidatiu ia la regeneració de la forma reduïda de la vitamina E (EFSA).
  • El Cartílag de Tauró té un elevat contingut dels components naturals que conformen el cartílag i els teixits connectius, aportant elements per al manteniment de l'estructura tissular, com el són la glucosamina, la condroïtina, calci i fòsfor. El Cartílag de Tauró de Artrohelp proporciona un contingut de 20% de proteïnes col·lagèniques, 5% de glicosaminoglicans, 4% de sulfat de condroitina, 2,5% de glucosamina, calci a el 20% i fòsfor a l'10%.
  • El Cartílag de Tauró d'es obtingut de taurons que s'han pescat per la seva carn, no s'usen espècies protegides i la pesca convencional està controlada per un programa de quota pesquera, procedint d'aigües fredes.
  • La vitamina D contribueix a la normal absorció / utilització de l'calci i fòsfor, a l'normal manteniment ossi i de la funció muscular. La vitamina D, a més, contribueix a l'funcionament normal de sistema immune (EFSA).
  • El Complex d'Àcids Grassos Monoinsaturats d'origen vegetal d'està valorat en Cetil Miristato contingut mínim 15,6%. Els Àcids Grassos Monoinsaturats formen part natural de el líquid sinovial i de la membrana de fosfolípids de les cèl·lules de el cos, generalment té contingut fenòlic i, participen de la propietat de viscositat i flexibilitat en les articulacions.
  • La vitamina B6 contribueix a l'normal metabolisme energètic, proteic i de l'glucogen, reduint el cansament i la fatiga (EFSA).

Artrohelp és un excel·lent suplement per a persones que vulguin contribuir a l'manteniment normal de l'col·lagen articular per a l'exercici de les seves activitats; aquelles persones que busquin preservar la seva normal funcionalitat articular davant de l'envelliment i, aquelles persones que busquin una protecció antioxidant.

Ingredients:

Complex d'Àcids Grassos Monoinsaturats, Cartílag de Tauró, Vitamina C, Vitamina B6 i Vitamina D (colecalciferol). Excipients: maltodextrina i goma aràbiga.

Al·lergogen: Conté ingredients a base de peix

Com es pren el Artrohelp?

Prendre 2 càpsules abans del menjar i 2 abans del sopar.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda