Preu reduït! Artrohelp Forte - Articulacions - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Artrohelp Forte - Articulacions - Marnys - 20 vials

211279

Nou

Complement alimentari amb col·lagen, glucosamina, condroitina, àcid hialurònic i vitamines que nodreix ossos i articulacions per a la mobilitat, flexibilitat i elasticitat. En envàs de 20 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,97€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-24%

1,15 € / ud

Més informació

Artrohelp Forte

Complement alimentari que nodreix ossos i articulacions.

Què és l'Artrohelp Forte?

És un complement alimentari en vials bebibles que nodreix cartílag, articulacions i ossos per a la seva mobilitat, flexibilitat i elasticitat , gràcies a la seva associació exclusiva de Col·lagen Hidrolitzat, Àcid Hialurònic, Omega 3, Glucosamina, Condroitina, Escaramujo, Ortiga, Calci i vitamines D K2 i E.

Els ingredients de MARNYS® Artrohelp Forte tenen múltiples propietats per al sistema osteoarticular (cartílags, tendons, ossos i articulacions):

  • El Col·lagen Hidrolitzat, Àcid Hialurònic i Omega 3, aporten proteïnes i lípids que formen part de les estructures de cartílag i os, per a la seva elasticitat i lubricació.
  • D-glucosamina i condroitina són components claus en l'estructura del cartílag, a més participen en l'elaboració d'altres substàncies que asseguren la fermesa i la lubricació dins del sistema osteoarticular.
  • L'Ortiga (7% de contingut mínim de sílice) té una utilitat important a les articulacions.
  • L'Escaramujo aporta un elevat contingut de vitamina C (250 mg) la qual contribueix a la normal formació de col·lagen per a la funció normal de cartílag i os ; Calci, vitamines D3 i K2 que contribueixen al normal manteniment dels ossos i vitamina E que contribueix a la protecció cel·lular del dany oxidatiu.

MARNYS® Artrohelp Forte és un excel·lent suplement per a persones que vulguin mantenir el sistema osteoarticular.

Ingredients:

Aigua desionitzada, col·lagen hidrolitzat, sulfat de D-glucosamina, sulfat de condroitina, concentrat en pols de gavarrera ( Rosa canina ), carbonat de calci, concentrat en pols d'ortiga ( Urtica dioica ), oli de peix , hialuronat sòdic, glice vitamina E, vitamina K2, vitamina D3, edulcorant (glucòsids d'esteviol), conservador (sorbat potàssic) i aroma natural.

Com es pren l'Artrohelp Forte?

Es recomana prendre 1 vial al dia.

Presentació:

Envàs de 20 vials de 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda