Preu reduït! Cartil Plus - Sotya - 90 càpsules

Fabricante:

Sotya Sotya

Cartil Plus - Sotya - 90 càpsules

173366

Nou

Complement alimentari que disminueix la progressió de l'desgast articular i reconstitueix el cartílag danyat. Envàs amb 90 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,45€

IVA inclòs

10,50€ IVA inclòs

-10%

0,11 € / ud

Més informació

Cartil Plus

Disminueix la progressió de l'desgast articular i reconstitueix el cartílag danyat.

Què és Cartil Plus?

La glucosamina és imprescindible per a la formació de teixit connectiu, estimulant la fabricació de les substàncies necessàries per a la reparació de les articulacions, actua reconstruint el cartílag i lubricant les articulacions millorant el seu funcionament.

L'evidència disponible dels assaigs aleatoris controlats donen suport l'ús de la glucosamina sulfat en el tractament de l'osteoartritis particularment del genoll.

Es creu que els grups de sulfat subministren benefici clínic en el líquid sinovial per mitjà de l'enfortiment de l'cartílag i ajudant a la síntesi de l'glicosaminoglicà.

La glucosamina es pren comunament en combinació amb la condroïtina, 1 glicosaminoglicà derivat de l'cartílag auricular.

L'ús de teràpies complementàries, inclosa la glucosamina, és comú en pacients amb osteoartritis i pot permetre dosis reduïdes d'agents antiinflamatoris no esteroides.

Finalment, el col·lagen és una proteïna fibrosa que forma el teixit connectiu (cartílags, tendons i matriu orgànica de l'os), la dermis, les parets dels vasos sanguinis, entre d'altres.

En l'edat adulta, la producció de col·lagen comença a disminuir, prova d'això són: l'aparició i aprofundiment d'arrugues, estries, pèrdua d'elasticitat i fermesa de la pell i vasos sanguinis, fragilitat en pell i ungles, augment de la fragilitat de els discos intervertebrals i desgast de meniscs, pèrdua en la flexibilitat articular, i deformacions, dolors ossis i articulars, entre altres.

El col·lagen en forma hidrolitzada té una absorció màxima, a l'ésser una molècula més petita.

Un preparat amb aquests ingredients es recomana contra artritis, osteoartritis, tot tipus de desgast articular (eg esportistes) o simplement com a prevenció contra futurs problemes articulars.

A el mateix temps, ajuda a mantenir el bon estat de la pell, pèl i ungles.

Ingredients per 3 càpsules:

Aporten sulfat de glucosamina (1230 mg), sulfat de condroitina (660 mg) i col·lagen marí (620 mg) Càpsula de gelatina. Pes total 950mg (incloent cobertura)

Com es pren Cartil Plus?

  • Es recomana prendre 3 càpsules a el dia, amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules de 950 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda