Preu reduït! Celularis® Dol - Margan Biotech - 100 ml

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Celularis® Dol - Margan Biotech - 100 ml

225991

Nou

CELULARIS® Dol Margan Biotech, crema per a massatge muscular i articular amb ARNICA, GLUCOSAMINA, CBD i més, alleuja dolor i inflamació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,27€

IVA inclòs

37,00€ IVA inclòs

-12%

32,27 € / 100 ml

Més informació

Celularis® Dol Margan Biotech

Alleugeriment i Recuperació en Cada Aplicació amb CELULARIS® Dol de Margan Biotech: La teva Solució per a Músculs i Articulacions Sans.

Què és Celularis® Dol Margan Biotech?

CELULARIS® Dol de Margan Biotech és una crema de 100 ml dissenyada específicament per al massatge muscular i articular .

Aquesta fórmula combina 8 ingredients actius amb propietats complementàries , incloent ARNICA, GLUCOSAMINA, HARPAGOFITO, ALCANFOR, ROMANÍ, CONDROITINA, MSM i CBD. Aquests components són coneguts pels seus efectes beneficiosos en la reducció de la inflamació, l'alleujament del dolor i la millora de la mobilitat en músculs i articulacions .

La crema CELULARIS® Dol incorpora olis essencials i extractes naturals, fet que la fa particularment efectiva per al seu ús en massatges terapèutics . És ideal per a esportistes, persones amb molèsties musculars o articulars cròniques, o per a aquells que busquen un alleujament natural del dolor i la tensió . La seva fórmula acuradament equilibrada proporciona un efecte calmant i regeneratiu, contribuint al benestar i la recuperació muscular.

Ingredients:

CELULARIS® Dol conté 100 ml de crema composta per: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol Denat, Carbomer, Ceteth-20, Cetyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Arnica Montana Flower, Glucosamine Root Extract, Soluble Collagen, Menthol, Caprilic/Capric Triglyceride, Camphor, Curcuma Long Root Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Glyceryl Stearate, Peg-75 Stearate, Steareth-Dimethyl, Sofia Sulfone, Cannabidiol, Limonene, Dichlorobenzyl Alcohol, Citric Acid, Propyl Gallate, Tocopherol.

Com es fa servir Celularis® Dol Margan Biotech?

Aplicar 2 o 3 cops al dia una quantitat moderada de producte a la zona afectada, fent un petit massatge amb moviments circulars, fins que s'absorbeixi completament.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda