Preu reduït! Col·lagen amb magnesi - Dietisa - 180 comprimits

Fabricante:

Dietisa Dietisa

Col·lagen amb magnesi - Dietisa - 180 comprimits

211622

Nou

Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat enriquit amb Magnesi i vitamines C i D. Presentat en envàs de 180 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,33€

IVA inclòs

10,82€ IVA inclòs

-23%

0,05 € / ud

Més informació

Col·lagen amb magnesi

Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat enriquit amb Magnesi i vitamines C i D.

Què és el Col·lagen amb magnesi?

Dietisa® Col·lagen amb Magnesi és un complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat enriquit amb Magnesi i vitamines C i D.

Col·lagen hidrolitzat: El col·lagen és la proteïna més abundant de l'organisme i un constituent fonamental de teixits com el cartílag, la pell, els tendons, els lligaments o els vasos sanguinis. Es tracta d'una proteïna estructural sobre la qual es recolzen els proteoglicans capaços de retenir aigua per mantenir un nivell òptim d'hidratació dels teixits connectius. Una aportació de col·lagen incrementa l'elasticitat i poder d'amortiment de l'cartílag articular, augmenta la resistència a les lesions i ajuda a reduir la inflamació i el dolor articular. A nivell cutani el col·lagen aporta elasticitat i flexibilitat sent un constituent primordial
de la pell, per la qual cosa el seu descens repercuteix en l'aspecte i condició dèrmics. En el procés d'envelliment es produeix una disminució d'alguns components de l'organisme, com el col·lagen, amb conseqüències diverses sobre les articulacions i la pell, entre d'altres.

Magnesi i Vitamina D: Que el seu paper en l'estructura mineral òssia i en la funció muscular és indiscutible. Participen en la síntesi de el teixit connectiu de la pell, els cartílags i els ossos i contribueixen a el manteniment dels ossos en condicions normals, així com a l'funcionament muscular normal.

La vitamina C: Contribueix a la normal formació de l'col·lagen per al bon funcionament d'ossos, cartílags i pell.

Ingredients:

Proteïna hidrolitzada de col·lagen, hidròxid demagnesio, agent de càrrega: celulosamicrocristalina, antiaglomerants: salesmagnésicas d'àcids grassos i diòxid desilício, vitamina C microencapsulada (ac. L-ascòrbic, agent de recobriment: etilcel.lulosa), colecalciferol.

Valor nutricional (6 comprimits):

Proteïna hidrolitzada de col·lagen *

3,6 g

vitamina C

24 mg 30% VRN **

vitamina D

1,8 mg 36% VRN **

magnesi219 mg el 58% VRN **

* Amb un Pm 3000-5000 Dóna
** VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren el Col·lagen amb magnesi?

Es recomana prendre de 6 a 9 comprimits a el dia. Prendre durant un període mínim de 2 a 3 mesos.

Prendre durant un període mínim de 2 a 3 mesos.

Presentació:

Envàs de 180 comprimits.

Brand


L'empresa Dietisa va ser fundada el 1962 pel Dr. Puigvert, uròleg de prestigi universal.


Dietisa, innovació responsable per a la teva salut des de 1962


L'objectiu de Dietisa era donar oferir recursos naturals documentats i elaborats segons criteris moderns i científics a metges i altres professionals de la salut.


Ara Dietisa està integrada en el grup Nutrition & Santé, empresa líder en dietètica en l'àmbit europeu, fundada a França el 1972 i que actualment compta amb 10 centres de producció i 1700 treballadors que donen suport de primer nivell tant a professionals de la salut com a consumidor.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda