Preu reduït! Col·lagen amb Magnesi + Vit C Sabor maduixa - amlsport - 20 sticks

Fabricante:

Amlsport Amlsport

Col·lagen amb Magnesi + Vit C Sabor maduixa - amlsport - 20 sticks

165319

Nou

Amb un 30% de colàgen hidrolitzat Peptan, col·lagen d'alta qualitat de més fàcil absorció.

Més detalls

10,61€

IVA inclòs

13,00€ IVA inclòs

-18%

0,53 € / ud

Més informació

Col·lagen amb Magnesi + Vit C Sabor maduixa

Recomanat com a ajuda per trencament de lligaments, tendinitis, sobrecàrrega muscular, manteniment en perfectes condicions de tendons, lligaments, ossos i músculs. Artrosi i osteoporosi, deteriorament de la pell, trencament de vasos sanguinis (hematomes espontanis), caiguda del cabell i ungles fràgils.

Amb Col·lagen hidrolitzat Peptan * (30%) i Protein (70%)

* El Col·lagen Peptan és un ingredient bioactiu natural de gran puresa que conté més del 97% de proteïnes. Sense greix ni hidrats de carboni. Peptan és més fàcil de dissoldre en líquids i de digerir (absorció de més del 90%). Es tracta d'un col·lagen de més alta qualitat que ha estat sotmès a un nombre més gran de processos naturals per obtenir pèptids més petits i facilitar així la seva dissolució i absorció en l'organisme (absorció de fins a un 90%).

El 70% restant de col·lagen del compost és Protein®, el col·lagen hidrolitzat que fem servir habitualment en els productes d'Ana Mª Lajusticia i que és també de molt alta qualitat, però la mida dels pèptids obtinguts és lleugerament més gran i la seva absorció és ligermanetemés baixa.

Tots dos col·làgens compten amb totes les certificacions sanitàries requerides i són recolzats per nombrosos estudis que demostren la seva alta efectivitat i biodisponibilitat.

El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent essencial dels cartílags, tendons, ossos (90%) i pell (70%). Tot el teixit connectiu del nostre cos i articulacions també està format per la proteïna col·lagen. Les proteïnes contribueixen a conservar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals.

Amb Magnesi i Vitamina C

El magnesi contribueix a la síntesi normal de proteïnes, com el col·lagen. El magnesi també contribueix al funcionament normal dels músculs i el sistema nerviós i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. També contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.

La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis, ossos, cartílags, tendons, pell i dents. A més, contribueix al funcionament normal del sistema immunitari durant l'exercici físic intens i després d'aquest, i ajuda a disminuir el cansamenti la fatiga.

Ingredients: Col·lagen hidrolitzat Peptan, carbonat de magnesi, àcid L-ascòrbic (vitamina C), aroma de maduixa, acidulants (E-330 i E-340), edulcorants (sacarina sòdica, ciclamat sòdic), antiaglomerant (estearat de magnesi).

Utilització: Prendre d'1 a 2 estics al dia repartits en l'esmorzar i el sopar. Barrejats amb iogurt o diluïts en aigua o qualsevol altre líquid.

  • 1 estic equival a 6 comprimits de Col·lagen amb magnesi.
  • Contingut per estic d'Ió Magnesi 187 mg (49% VRN).
  • Contingut per estic de Vitamina C 40 mg (50% VRN).

Presentació: Envàs de 20 estics de 5 grams.

Brand

Amlsport és el teu complement perfecte per a prevenir diverses malalties. Amlsport ajuda a millorar el rendiment dels teus cartílags, tendons, lligaments i músculs. Així com, la deterioració dela pell, trencament de vasos sanguinis, caiguda del cabell i ungles fràgils.


Amlsport preveu els dolors musculars


També, Amlsport t'ofereix productes que pots comprar per a prevenir futurs problemes, com a lesions que perduren en el temps.


A labonasalut.cat, et facilitem els seus productes perquè puguis comprar amb facilitat i desenvolupar qualsevol activitat física confiant que no faràs sofrir a cap de les teves articulacions.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda