Preu reduït! Col·lagen Soluble Forte Flex - Integralia - 300 grams

Fabricante:

Integralia Integralia

Col·lagen Soluble Forte Flex - Integralia - 300 grams

190788

Nou

Col·lagen Soluble Forte Flex Integralia, amb Col·lagen, Extracte de Grosseller Negre, Glucosamina i més, enforteix articulacions, ossos i pell. Sabor vainilla.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,00€

IVA inclòs

23,75€ IVA inclòs

-20%

6,33 € / 100 g

Més informació

Col·lagen Soluble Forte Flex Integralia

Enforteix i Revitalitza amb Col·lagen Soluble Forte Flex d'Integralia: El teu Aliat per a una Vida Activa i una Pell Radiant.

Què és Col·lagen Soluble Forte Flex Integralia?

El Col·lagen Soluble Forte Flex d'Integralia és un avançat complement alimentari que fusiona Col·lagen Hidrolitzat, Extracte de Groseller Negre, Glucosamina, Condroitin, Àcid Hialurònic, Magnesi, Zinc i Vitamina C .

Aquest producte està específicament formulat per donar suport a la salut de les articulacions, els ossos i la pell . El Col·lagen Hidrolitzat ajuda a millorar l'elasticitat i fermesa de la pell, mentre que l'Extracte de Grosseller Negre té propietats antioxidants. Glucosamina i Condroitin són coneguts pel seu paper en la salut de les articulacions. L'àcid hialurònic contribueix a la hidratació i la suavitat de la pell.

El Magnesi i el Zinc són essencials per a la salut òssia i la Vitamina C és vital per a la formació de col·lagen. Aquest suplement és ideal per a persones que busquen mantenir la seva mobilitat i joventut, proporcionant una solució integral per al benestar i la cura personal.

Ingredients:

Col·lagen Hidrolitzat, Magnesi Carbonat, Glucosamina Sulfat de Potassi, Condroitin Sulfat, Aroma de Vainilla, Antiaglomerant (Diòxid de Silici), Extracte de Grosseller Negre (Ribes nigrum L., Fulla), Vitamina C (Ascorbac Àcid, i Edulcorant (glucòsids d'esteviol).

Com es fa servir Col·lagen Soluble Forte Flex Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 13 g al dia (quantitat equivalent al dosificador) dissolt en aigua, llet o suc. No superar la dosi recomanada. Els complements alimentaris no substitueixen una dieta variada, equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens més petits.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda