Fabricante:

Colnatur Colnatur

Colnatur Sport sabor Llimona - Colnatur - 345 grams

191154

Nou

Nutrient en base col·lagen, natural i molt efectiu, imprescindible per a la pràctica d'esport o exercici físic. Amb gust de llimona. Presentat en envàs de 345 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,43€

IVA inclòs
6,79 € / 100 g

Més informació

Colnatur Sport sabor Llimona

Complement alimentari per cuidar articulacions, ossos i músculs amb gust de llimona.

Què és el Colnatur Sport sabor Llimona?

És un col·lagen natural assimilable pur amb Magnesi, Manganès, Zinc i Vitamines B i C per a la cura d'articulacions, ossos i músculs.

Té un deliciós gust de llimona.

A més dels mateixos ingredients de Colnatur Classic, aporta també magnesi i vitamines.

Està especialment destinat a persones que practiquen molt esport o exercici físic, pateixen rampes, cansament o fatiga, o volen tenir una cura especial de la seva pell , ja que el magnesi col·labora al manteniment dels ossos i al funcionament normal dels músculs, a més de disminuir el cansament i la fatiga.

Quins beneficis té el Colnatur Sport sabor Limón?

Colnatur Complex ens ajuda a:

  • CARTÍLAGS : La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels cartílags.
  • MÚSCULS : Les proteïnes contribueixen a conservar la massa muscular. El magnesi contribueix al funcionament normal dels músculs.
  • OSSOS : Les proteïnes i el magnesi contribueixen al manteniment d'ossos en condicions normals. La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos.
  • TEIXIT CONNECTIU : El manganès contribueix a la formació normal de teixit connectiu.
  • METABOLISME ENERGÈTIC : El magnesi, manganès i vitamina C contribueixen al metabolisme energètic normal.
  • DISMINUIR EL CANSANCI I LA FATIGA : El magnesi i les vitamines B2, B3 i C ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Ingredients:

Proteïna col·lagen hidrolitzada 87 g, citrat de Magnesi 8,4 g, glicina, aroma de llimona, L-ascorbat càlcic (vitamina C) 337 mg, gluconat de zinc 262 mg, nicotinamida (niacina) 56 mg, citrat de Manganès 4 glucòsids d'esteviol (edulcorant natural), riboflavina (vitamina B2) 5 mg.

Com es pren el Colnatur Sport sabor Limón?

Prendre diàriament 11,5 grams (el contingut sencer del dosificador) dissolts en un mínim de 150 ml de: aigua, llet (sola o amb cafè, cacau…), begudes vegetals i altres líquids, o iogurt.

Presentació:

Envàs de 345 grams.

Brand

Colnatur® és el col·lagen natural hidrolitzat que cuida i protegeix les teves articulacions, músculs i ossos de manera natural.


Colnatur, col·lagen natural


Elaborat a partir d'ingredients naturals. Les proteïnes contribueixen a conservar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals.


La vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal d'ossos, cartílags, genives, dents i pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda