Preu reduït! concebuda Multivitamínic - Marnys - 30 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

concebuda Multivitamínic - Marnys - 30 ml

169410

Nou

Conté vitamines de l'complex B, vitamina C i les vitamines A i D. El seu format permet una adequada dosificació en nens i adolescents.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,51€

IVA inclòs

10,10€ IVA inclòs

-15%

28,37 € / 100 ml

Més informació

concebuda Multivitamínic

Multivitamínic ideal per a nens i adolescents

Què és el concebuda Multivitamínic?

És una formulació que combina 06:00 vitamines en forma líquida: vitamina C, Niacina, vitamina B6, Tiamina, vitamina A i vitamina D, sent perfecte per complementar els requeriments nutricionals dels nens en totes les etapes de l'creixement.

Aporta el 100% de les sis vitamines, d'acord amb els valors de referència de nutrients (VRN).

Està formulat en gotes per facilitar la presa en nens.

Les sis vitamines contingudes en concebuda aporten les següents propietats (EFSA):

  • La vitamina C contribueix a la normal formació de col·lagen en ossos, cartílags, genives, pell, dents i vasos sanguinis. A més, contribueix a la normal funció de sistema immunològic ia la protecció cel·lular de el dany oxidatiu. La vitamina C incrementa l'absorció de ferro.
  • La Niacina (vitamina B3) contribueix a l'manteniment normal de la pell i membranes mucoses.
  • La vitamina B6 contribueix a l'normal metabolisme energètic, reduint el cansament i la fatiga. A més, contribueix a el normal funcionament de sistema nerviós ia la normal formació de glòbuls vermells. La vitamina B6 contribueix a la regulació de l'activitat hormonal.
  • La Tiamina (vitamina B1) contribueix a la normal funció psicològica i la funció de el cor.
  • La vitamina A contribueix a el manteniment d'una visió normal, i a el normal metabolisme de l'ferro. Així mateix, participa de el procés de diferenciació cel·lular.
  • La vitamina D contribueix a la normal absorció / utilització de l'calci i fòsfor i, als nivells normals de calci en sang. La vitamina D és necessària per al normal creixement i desenvolupament ossi en nens, així com contribueix a l'normal manteniment de les dents. A més, contribueix a l'normal manteniment de la funció muscular, i de la funció de sistema immune en nens. La vitamina D participa de el procés de divisió cel·lular.

És ideal per a nens a partir de 4 anys en ple desenvolupament i nens amb activitats físiques que requereixin un complement addicional energètic.

Fàcil i còmoda dosificació d'una vegada a el dia en gotes (es pot emprar dins de sucs, llet o aigua), aportant la quantitat necessària per edat (veure mode d'ocupació).

Ingredients:

Aigua desionitzada, xarop de maltitol, vitamina C (àcid ascòrbic), niacina (nicotinamida), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), tiamina (clorhidrat de tiamina), vitamina A (palmitat de retinilo), vitamina D (colecalciferol), conservador ( sorbat potàssic), edulcorant (sucralosa), corrector de l'acidesa (hidròxid sòdic), colorant (colorant caramel natural) i aroma natural.

Com es pren el concebuda Multivitamínic?

Dosificació diària recomanada per edats:

  • 4-6 anys: 14 gotes (0,5 ml)
  • 7-9 anys: 18 gotes
  • més de 10 anys: 28 gotes (1 ml)

Presentació:

Envàs de 30 ml. amb pipeta.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda