Preu reduït! Curarti Glucosamina - Plameca - 60 càpsules

Fabricante:

Plameca Plameca

Curarti Glucosamina - Plameca - 60 càpsules

223607

Nou

Complement alimentari per alleujar molèsties articulars amb glucosamina, condroitina, boswellia i cúrcuma, ideal per a adults amb dolor articular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,25€

IVA inclòs

25,00€ IVA inclòs

-15%

0,35 € / ud

Més informació

Curarti Glucosamina Plameca

Alleugeriment natural i efectiu per a les teves articulacions.

Què és Curarti Glucosamina Plameca?

Aquest complement alimentari, especialment formulat per alleujar les molèsties articulars , combina la potent acció de la glucosamina i la condroitina amb els beneficis antiinflamatoris de la boswellia i la cúrcuma .

Amb una alta concentració de glucosamina, aquest producte està dissenyat per a adults que experimenten dolor i malestar a les seves articulacions, com aquells que pateixen artrosi de genoll.

A més, la inclusió d'ingredients naturals com la boswellia i la cúrcuma proporciona un suport addicional per reduir la inflamació i millorar la mobilitat , permetent als usuaris gaudir d'una vida més activa i sense dolor.

Ingredients:

Sulfat de glucosamina 2KCl (crustacis), Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), Sulfat de condroitina, Extracte sec de Boswellia (Boswellia serrata) resina (65% àcid boswellic), Metilsulfonilmetà (MSM), Metilsulfonilmetà (MSM), -ascòrbic (vitamina C), Agent de càrrega (cel·lulosa), Extracte sec de Cúrcuma (Curcuma longa) arrel (95% curcuminoides totals), Antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici).

Com es fa servir Curarti Glucosamina Plameca?

Prendre una càpsula al dia, preferiblement juntament amb aliments.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda