Preu reduït! OFERTA-40% - Flexín CDC-16 - Cartílag de tauró - Bellsolà - 60 comprimits

Fabricante:

Bellsolá Bellsolá

Flexín CDC-16 - Cartílag de tauró - Bellsolà - 60 comprimits

160850

Nou

Cartílag de tauró, Cua de cavall (Equisetum arvense L), Concentrat de closca de crustacis.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

20,34€

IVA inclòs

20,75€ IVA inclòs

-2%

0,34 € / ud

Més informació

COMPRIMITS CDC-16 FLEXIN

Ingredients: Cartílag de tauró, Cua de cavall (Equisetum arvense L), Concentrat de closca de crustacis.

Dosi recomanada: 2 comprimits al dia en dejú 30 minuts abans de l'esmorzar.
Avís: No superar la dosi diària recomanada.
Quantitat neta: 30 g. 60 comprimits de 500 mg. Via oral.

Fisiologia del moviment:
Per aconseguir una bona mobilitat, tant en períodes de creixement com en edat adulta i principalment en períodes de recuperació, hem de mantenir sa el sistema osteo-articular, exercitant les nostres articulacions i amb una adequada alimentació.

Aquest sistema està format per ossos, lligaments i cartílags. L'os està en constant remodelació i, com ja és conegut, el seu component principal és el calci. El cartílag està format per col·lagen (que li dóna duresa), per condròcits (els formadors de la matriu del cartílag) i per proteoglucans (que li proporciona flexibilitat i elasticitat).
Tant en el regne animal com en el vegetal, trobem substàncies que ens ajudaran a tenir cura aquests components i per tant a mantenir en bon estat les nostres articulacions.

Substàncies relacionades amb les articulacions:

En el regne animal trobem el tauró, el cartílag estimula la formació de l'àcid hialurònic, component del líquid sinovial, i les closques de certs crustacis, que contenen substàncies que estimulen la formació de proteoglicans, condròcits i col·lagen. En el regne vegetal, l'Equisetum arvense (cua de cavall) ens aporta gran quantitat de sílice (Si). Aquest mineral col·labora en l'absorció i fixació del calci en els ossos ajudant també a la formació de la malla òssia sobre la qual es fixa el calci.

Recomanacions: Les persones al·lèrgiques al marisc poden tenir reaccions amb aquest producte. No administrar en cas d'embaràs o lactància, obstrucció de les vies urinàries, vessaments cerebrals o atacs cardíacs. L'administració concomitant de Flexin amb tetraciclines, augmenta l'absorció d'aquestes per via oral i redueix la de les penicil·lines i el cloramfenicol.

Dosificació: 2 comprimits al dia en dejú 30 minuts abans de l'esmorzar.

Brand

Bellsolá, complements alimentosos, vitamines, minerals, plantes, olis vegetals per a massatges, locions i xampús naturals.


Bellsolá, productes naturals, autèntics i segurs


Laboratori Bellsolá va ser fundat en els anys 40 pel Dr. Domingo G. Bellsolá i la seva esposa Dra. Mª del Carmen Mora, a causa de la seva inquietud per la ciència, amb el propòsit de dedicar-lo a la recerca i desenvolupament de la Fitoteràpia.


En el seu laboratori s'investiga, desenvolupa i elaboren productes naturals per a ajudar a conservar la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda