Preu reduït! Glucosamina & Condroitin MSM - Nutri Force - 90 tauletes

Fabricante:

Nutri Force Nutri Force

Glucosamina & Condroitin MSM - Nutri Force - 90 tauletes

182216

Nou

Glucosamina & Condroitin MSM Nutri Force és un complement que combina glucosamina i condroitina per al suport del col·lagen i cartílag, amb MSM que promou la salut de la pell, ungles i cabells.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

22,00€

IVA inclòs

27,90€ IVA inclòs

-21%

0,24 € / ud

Més informació

Glucosamina & Condroitin MSM Nutri Force

Nutrició sinèrgica per a articulacions i bellesa natural.

Què és Glucosamina & Condroitin MSM Nutri Force?

La Fórmula Glucosamina & Condroitin MSM Nutri Force presenta una combinació excepcional d'elements nutritius dissenyats per a la cura i el benestar de les articulacions. El sulfat de glucosamina s'encarrega d'aportar un suport nutricional vital per al col·lagen, component clau a l'estructura del cartílag . Per la seva banda, el sulfat de condroitina actua de manera subtil, similar a un imant, facilitant l'atracció de líquids articulars que afavoreixen la flexibilitat i la mobilitat.

El MSM, conegut com a metilsulfonilmetà, aporta una font de sofre orgànic en la seva forma més pura i beneficiosa. Aquest sofre té un paper crucial en diversos processos corporals, entre els quals destaca el manteniment duna pell lluminosa, ungles robustes i cabell amb vitalitat.

La unió d'aquests components nutricionals crea una acció sinèrgica que contribueix a l'estímul i la conservació de la producció de cartílag. El resultat és un complement que recolza el funcionament òptim de les articulacions , alhora que cuida la bellesa i salut de la pell, ungles i cabells.

Ingredients:

Ingredients per tauleta Quantitat VRN*
Sulfat de glucosamina (2 KCI) 500 mg **
Sulfat de condroitina 400 mg **
OptiMSM® 250 mg **

(VRN: valor de referència nutricional) Altres ingredients: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat de calci (Encompres®), sals magnèsiques d'àcids grassos (d'origen vegetal).

Al·lèrgens:

Conté productes a base de peix.

Com es fa servir Glucosamina & Condroitin MSM Nutri Force?

Com a complement alimentari, prendre una pastilla tres vegades al dia amb els àpats, excepte consell específic de lassessor dietètic.

Presentació:

Envàs de 90 rajoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda