Preu reduït! Harpasul Càpsules - Natysal - 120 càpsules

Fabricante:

Natysal Natysal

Harpasul Càpsules - Natysal - 120 càpsules

173986

Nou

Complement alimentari a base de plantes que ajuda a mantenir la flexibilitat i la mobilitat articular. Conté extractes de Harpagofito, Sauce i Ortosifón, plantes conegudes per les seves propietats antiinflamatòries, analgèsiques i diürètiques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,52€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-21%

0,16 € / ud

Més informació

Harpasul Càpsules Natysal

Mantingues les teves articulacions flexibles i mòbils amb Harpasul Càpsules de Natysal.

Què és Harpasul Càpsules Natysal?

Harpasul Càpsules de Natysal és un complement alimentari formulat a base d'extractes secs de plantes que ajuden a mantenir la flexibilitat i mobilitat articular .

Conté extracte sec d' arrel de Harpagofito (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC) amb un 3% d'iridoides totals, extracte sec d'escorça de Salze (Salix alba L.) amb un 10% de derivats salicílics totals calculats com a salicina, i extr sec de fulles d'Ortosifó (Orthosiphon stamineus Benth.) amb un 0,1% de sinensetina.

La ingesta diària d'almenys 1.000 mg d'arrel de Harpagofito a ajudar a mantenir tendons i articulacions flexibles. L'Harpagofito és una planta originària d'Àfrica meridional coneguda per les propietats antiinflamatòries i analgèsiques. El Salze és una font natural d'àcid salicílic, que ajuda a alleujar el dolor i la inflamació . L'Ortosifó, també conegut com a "bigoti de gat", ajuda a eliminar líquids i toxines del cos .

Ingredients:

Extracte sec d'arrel de Harpagofito (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC) (3 % iridoides totals calculats com a harpagòsid i ràtio 2:1), extracte sec d'escorça de Sauce (Salix alba L.) (10 % derivats salicílics totals calculats salicina), extracte sec de fulles d'Ortosifó (Orthosiphon anistatus (Bl.) Miq.(= Orthosiphon stamineus Benth.) (0,1 % sinensetina), coberta de la càpsula (hipromelosa, colorant: carbonat de calci i midó modificat), agent de càrrega cel·lulosa microcristal·lina, antiaglomerant estearat magnèsic vegetal.

Composició (per dosi diària recomanada):

2 - 4 càpsules aporten: 340 - 680 mg d'extracte sec d'arrel de Harpagofito (10 - 20 mg d'iridoides totals calculats com a harpagòsid i equivalent a 680 - 1.360 mg d'arrel pols), 200 - 400 mg d'extrem Salze (20-40 mg de derivats salicílics totals calculats com a salicina) i 200-400 mg d'extracte sec de fulles d'Ortosifó (0,2-0,4 mg de sinensetina).

Com es fa servir Harpasul Càpsules Natysal?

Prendre dues càpsules al dia, preferentment amb els àpats. Si cal, es pot ampliar a 4 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda