Preu reduït! Holomega Cartílag de Tauró - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Cartílag de Tauró - Equisalud - 50 càpsules

167153

Nou

Recomanat en processos artròsics i malalties autominmunes com la atritis reumatoide.

Més detalls

21,95€

IVA inclòs

24,39€ IVA inclòs

-10%

0,44 € / ud

Més informació

Holomega Cartílag de Tauró

Fonamentalment té acció antiangiogènica, així com regeneradora pels nutrients que aporta. Actua contra el dolor i la inflamació.

La pols dessecat del cartílag de tauró constitueix un producte natural, al qual se li atribueixen diferents accions biològiques i ha estat molt utilitzat.

Igual que altres cartílags dels animals i l'home, està constituït per cèl·lules especialitzades (condròcits, condroblasts i condroclastos), una matriu extracel·lular i una fase inorgànica. La matriu extracel·lular la constitueixen components fibrilars i no fibril·lars.

El component fibril·lar és el col·lagen, proteïna caracteritzada per la seva composició en aminoàcids i l'organització estructural de les sèries polipeptídiques, que es disposen en 3 cadenes amb una estructura helicoïdal, i envolten a una zona central que conforma un cilindre llarg i rígid. Les cadenes helicoïdals mostren un residu de glicina en cada tercera posició de les sèries d'aminoàcids components.   En els vertebrats superiors, el cartílag està constituït en la seva major part de col·lagen tipus II (90%) i tipus I (10%). En el cartílag de tauró s'ha demostrat que el procedent de la columna vertebralestà compost per col·lagen tipus II en el 66% i el 33% per col·lagen tipus I, el que constitueix una notable diferència.   JW Alencar   i altres han aconseguit l'aïllament i identificació de la composició lipídica d'un component detectat en una mostra comercial de cartílag de tauró, el que no s'observa en el cartílag dels vertebrats superiors i l'home. El component no fibril·lar de la matriu extracel·lular del cartílag està constituït pels hidrats de carboni complexos. Aquests complexos estan formats per glicosaminoglicans, que són la porció hidrat de carboni del complex i per proteoglucans, que són les molècules en les quals la porció d'hidrat de carboni està unida en forma covalent amb polipèptids. També hi glucoproteïnes formant part de la matriu.

Accions biològiques atribuïdes al aquest producte natural:

  • Acció antiangiogènica. Hi ha malalties que són causades per o depenen de l'angiogènesi, motiu pel qual proposen la seva denominació com malalties angiogèniques: la psoriasi, la retinopatia diabètica, el glaucoma neovascular, l'osteoartritis, l'artritis reumatoide i les inflamacions són algunesde les malalties més comunes associades amb aquest procés i que, per tant, podrien controlar-se mitjançant la antiangiogénesis, en altres paraules, amb el cartílag de tauró. El cartílag de tauró s'utilitza per l'artritis, la psoriasi, la cicatrització de les ferides, els danys a la retina de l'ull a causa de la diabetis i per a la inflamació de l'intestí.
  • Acció estimulant del creixement neural. S'ha vist que els glucosaminoglicans com el condroitin sulfat del cartílag de tauró són capaços d'estimular el creixement de les neurones.
  • Acció analgèsica i antiinflamatòria. Sent més notable l'efecte analgèsic.
  • Acció antimutagènica i activadora de la resposta immunològica. Totes dues accions estan relacionades i s'ha vist que a més d'un efecte depuratiu dels metabòlits de la peroxidació, té un efecte protector de l'ADN, per la qual cosa es dedueix que té acció antimutágena.
  • Acció antilipemiante. Sembla que la condroïtina sulfat suprimeix la deposició del colesterol en l'aorta.
  • El cartílag de tauró és utilitzat per al càncer, incloent un tipus de cá; ncer anomenat sarcoma de Kaposi, que és més comú en les persones amb infecció per VIH.

Ingredients: Pols de cartílag de tauró (18-28% glicosaminoglicans; 14-20% de Condroitina sulfat; 8-12% de Glucosamina sulfat), 900 mg i Estearat de magnesi (E-572), 10 mg.

Embolcall: pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

ingredientsPer 2 càpsulesPer 3 càpsulesPer 4 càpsules
Cartílag de Tauró1800 mg2700 mg3600 mg <

Utilització: Prendre 2 a 4 càpsules al dia, preferentment amb els àpats.

Per precaució no ha de prendre cartílag de tauró qui acaba de patir un atac de cor, tampoc una embarassada que està construint una xarxa de vasos sanguinis per alimentar el fetus en desenvolupament, ni les dones que volen ser mares perquè il cartílag podria obstaculitzar la vascularització durant el cicle menstrual. No ha de fer-lo servir una persona sotmesa a una intervenció quirúrgica important, per necessitar nous vasos sanguinis per accelerar la curació, ni qui segueix un programa intensiu de culturisme, ni els nens per estar els seus vasos sanguinis encara en fase de desenvolupament.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 1.030 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda