Preu reduït! Nivelflex Triple Acció - Tongil - 100 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Nivelflex Triple Acció - Tongil - 100 càpsules

166831

Nou

La Cúrcuma té acció antiinflamatòria i alleuja els dolors musculars i articulars. Envàs amb 100 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

30,15€

IVA inclòs

40,20€ IVA inclòs

-25%

0,30 € / ud

Més informació

Nivelflex Triple Acció

Afavoreix el confort articular

Què és el Nivelflex Triple Acció?

Complement alimentari a base de Glucosamina, Condroitina, MSM, Col·lagen, Àcid Hialurònic, Membrana d'Ou, Extractes de Plantes, Vitamines i Minerals.

Complement alimentari que ajuda a regenerar el cartílag (glucosamina), frenar el deteriorament d'aquest (condroitina), donar força i elasticitat (col·lagen tipus I), lubricar i esmorteir (àcid hialurònic), vitamina C que contribueix a la formació de col·lagen per al normal funcionament d'ossos i cartílags.

També conté vitamina D que contribueix a l'funcionament normal d'ossos i músculs, rizoma de Cúrcuma amb efectes antiinflamatoris, així com MSM i la resina de Boswellia serrata que afavoreix el confort articular.

Gràcies a aquests components i molts més regenera, protegeix i redueix el dolor i la inflamació en 7 dies.

Proporcionant major flexibilitat articular, augment de formació de el teixit ossi, ossos més densos i forts, frena el deteriorament muscular i de l'cartílag, redueix la inflamació augmentant el confort.

Ingredients:

D-glucosamina sulfat (procedent de crustacis) 340 mg, càpsula de gelatina, sulfat de condrotina (procedent de cartílag de tauró) 80 mg, pura membrana d'ou 75 mg, complex vitamínic-mineral (dextrosa, fosfat càlcic, àcid L-ascòrbic , sulfat ferrós, vitamina e acetat, sulfat de magnesi, vitamina A acetat, vitamina D3, clorhidrat de piridoxina, riboavina, tiamina monohidrat i vitamina B12) 50 mg, MSM (metilsulfonilmetano) 37 mg, col·lagen marí hidrolitzat 25 mg, bextracto sec de resina de Boswellia (Boswellia serrata) estandarditzat a el 30% en Akba 25 mg, àcid l-ascòrbic 15 mg, extracte sec de rizoma de cúrcuma (Curcuma longa) estandarditzat a l'95% en curcuminoides 12 mg, Bioperine® (extracte sec de Pebre negre ) 2 mg i hialuronat sòdic 1 mg. Conté derivats de peix i crustacis.

Com es pren el Nivelflex Triple Acció?

Prendre de 2 a 4 càpsules a el dia, segons necessitat, preferentment amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda