Preu reduït! Aid Infla - Inflamacions - Sura Vitasan - 30 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Aid Infla - Inflamacions - Sura Vitasan - 30 càpsules

179876

Nou

Fórmula que utilitza ingredients de gran qualitat i gràcies al seu sinergia afavoreixen notablement els processos d'inflamació, edema, lesions i dolor.

Més detalls

23,04€

IVA inclòs

27,10€ IVA inclòs

-15%

0,77 € / ud

Més informació

Aid Infla
Fórmula que utilitza ingredients de gran qualitat i gràcies al seu sinergia afavoreixen notablement els processos d'inflamació, edema, lesions i dolor.

Demostra ser una fórmula molt efectiva en tractaments d'artritis, malalties reumàtiques i lesions esportives.

Ingredients per càpsula:

Boswellia Serrata (Àcid boswellic 70%) 200 mg
Cúrcuma 95% Extracte 200 mg
Bromelina 2.400 GDU 100 mg
Quercitrina 98% 100 mg

Altres Ingredients: Estearat de magnesi vegetal
Càpsula vegetal: Celulosa vegetal i aigua pura

Més informació dels Ingredients:

Boswellia: Boswellia Serrata és una planta que ha estat utilitzada com a antiinflamatori i reductor del dolor des de temps bíblics. El seu principi actiu, l'àcid boswélico sembla regular l'enzim lisil oxidasa (LOX), controlant així la inflamació reumàtica crònica. També protegeix el cartílag i el teixit connectiu enfront de la degradació de glicosaminoglicans.

Cúrcuma: El seu principi actiu, la curcumina, fa d'aquesta planta un excel·lent regulador de la inflamació ja que inhibeix l'alliberament de mediadors inflamatoris (prostaglandines, tromboxans, eicosanoides) aportant beneficis similars a la cortisona, però sense la seva toxicitat. Sembla controlar agents inflamatoris com COX2 i PGE2 els quals són importants factors de creixement del càncer.

La seva biodisponibilitat augmenta al costat de la bromelina. No s'utilitza durant la quimioteràpia però és molt útil abans i després de la mateixa, també es considera d'ajuda durant els tractaments de radioteràpia.

És un potent antioxidant amb capacitat per inhibir la producció de radicals lliures, per retirar de l'organisme i per promoure laproducció d'antioxidants endògens (glutathion). A més, ajuda a prevenir i neutralitzar la peroxidació lipídica involucrada en l'inici i desenvolupament de malalties degeneratives en òrgans i teixits.

La cúrcuma és a més una planta protectora hepàtica que assegura una major producció i secreció de la bilis, que impedeix el dany produït per un excés d'estrògens en teixits sensibles de l'organisme i que protegeix al fetge enfront de substàncies nocives. Ajuda en conseqüència a promoure l'estabilització de la membrana de les cèl·lules oxidació lipídica en inflamacions del fetge. La neteja de la sang i fetge és fonamental a manera de protecció enfront del creixement avançat de tumors.
o suau pel que caldria tenir cura en casos d'obstrucció dels conductes biliars.

Bromelina: Prové de la pinya. És un enzim proteolític que degrada els kinins associats al dolor, dissol els coàguls de fibrina i afavoreix la descomposició de la mateixa reduint així la inflamació i l'edema. A més de la seva activitat proteolítica té propietats per regular les prostaglandines de la sèrie 2 les quals estan involucrades en l'aparicióde processos inflamatoris i activar les prostaglandines de la sèrie 1.

Ha demostrat ser de gran ajuda en casos d'edema cerebral com es pot veure en els tumors cerebrals. És un ingredient essencial en aquesta fórmula per afavorir l'absorció de la quercitina i la cúrcuma. En molts estudis s'ha demostrat que la bromelina és molt eficaç per ajudar a la resposta corporal davant la inflor i la inflamació.

Quercitina: És un bioflavonoide natural provinent de les cebes i pomes.

Bloqueja el COX2, LOX5 i diversos passos en el metabolisme de l'àcid eicosanoide, per la qual cosa inhibeix les fases agudes d'inflamació.

La Quercitina també és un inhibidor molt significatiu de la producció d'histamina en el fetge el que fan d'aquesta substància un poderós supressor de les reaccions al·lèrgiques. És un inhibidor de l'aromatasa reduint per tant el factor de creixement dels estrògens en el càncer de mama.

Diversos estudis demostren el paper protector de la Quercitina a exercir efectes d'inhibició enfront de cèl·lules cancerígenes.

Utilització: Com a complement alimentari es suggereix prendre d'1a 2 càpsules al dia o seguir les indicacions d'un professional de la salut. En casos aguts es pot incrementar la dosi diària a 6 càpsules.

No superar les dosis diàries recomanades. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació: Envàs de 30 càpsules d'origen vegetal.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda