Silici Orgànic Líquid - G5 - 1 litre

157863

Nou

El Silici Orgànic Líquid és un complement alimentari multifuncional que enforteix el sistema immunitari, manté la flexibilitat de les artèries, reforça els ossos, hidrata la pell i promou un cabell saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,50€

IVA inclòs
39,50 € / L

Més informació

Silici Orgànic Líquid G5

Salut Integral d'Endins Cap a Afora.

Què és Silici Orgànic Líquid G5?

El Silici Orgànic Líquid és un complement alimentari essencial per mantenir la salut i el benestar integral del nostre organisme. Aquest suplement està especialment formulat per enfortir el sistema immunitari, mantenir la flexibilitat de les artèries, fortificar els ossos, hidratar la pell i promoure el creixement saludable dels cabells .

El silici orgànic és un component vital per a la producció de col·lagen i elastina , dues proteïnes essencials per mantenir la flexibilitat de tots els teixits del cos, incloent les artèries. Això resulta en una protecció davant d'obstruccions per dipòsits de lípids i calci, ajudant a regular el colesterol i la hipertensió arterial, i essent efectiu en la prevenció de l'arteriosclerosi.

Pel que fa a la salut òssia i dels teixits, el silici orgànic contribueix a la regeneració òssia i dels teixits tous. És necessari per a l'absorció de minerals essencials en ossos i dents com calci, fòsfor i magnesi, facilitant el creixement ossi, augmentant-ne la densitat i disminuint la porositat, ajudant així a prevenir l'osteoporosi.

Per a la pell, els cabells i les ungles , el silici orgànic estimula la producció de col·lagen i elastina, prevenint la flacciditat i les arrugues. Ajuda a regenerar el cabell i les ungles trencadisses, sent un gran cicatritzant del teixit tou i de l'epidermis.

Amb l'edat, els dipòsits de silici disminueixen, cosa que pot provocar deteriorament cognitiu i acumulació d'alumini al metabolisme. El silici orgànic ajuda a reduir la concentració d'alumini al cervell, eliminant-lo a través de l'orina i prevenint malalties com l'Alzheimer. A més, en ser utilitzat de forma tòpica, és un excel·lent antiinflamatori, accelera els processos de cicatrització i alleuja les cremades solars.

Ingredients:

Aigua, Organic Silicon/ SiliciumOrganique (Monomethylsilanetriol).

Informació nutricional:

Silicon/ Silicium 10,35 mg

Com es pren Silici Orgànic Líquid G5?

30 ml en dejú (també es pot prendre 30 min abans de dinar o sopar), segons la necessitat (fractura, lesió esportiva…) es pot augmentar fins a 90 ml repartits en 3 preses.

Presentació:

Envàs de 1 litre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda