Preu reduït! Z-Flex - Silici Líquid Ecològic - Mint-i Health - 500 ml

Z-Flex - Silici Líquid Ecològic - Mint-i Health - 500 ml

157007

Nou

Silici líquid ecològic en envàs de 500 ml.

Més detalls

23,48€

27,95€

-16%

4,70 € / 100 ml

Més informació

Z-Flex
Silici líquid ecològic

Complement alimentari que combina de manera sinèrgica cua de cavall, reina dels prats i elixirs florals.

Z-Flex està indicat per proporcionar alleujament en casos d'afeccions prolongades i invalidants gràcies als seus Ingredients: La Cua de Cavall (Equisetum arvense) és rica en elements minerals com el silici. L'assimilació del silici juga un paper important dins el metabolisme del calci, participa en la reconstrucció cel·lular i aporta un plus d'alleujament a les articulacions.

La Reina dels Prats (Spiraea ulmaria), font d'àcid salicílic, és reconeguda per les seves propietats antiinflamatòries. La combinació sinèrgica amb el Cassis la fa encara més eficaç.

Les essències florals del Dr. Bach permetran estabilitzar l'estat emocional que en moltes ocasions caracteritza malalties cròniques, metabòliques, inflamatòries o degeneratives.

Ingredients: Aigua floral de reina dels prats *, glicerina vegetal, aigua, vinagre de sidra, cua de cavall *, àcid màlic, cassis *, julivert *, essències florals (impaciència, salze, genciana, aigua de roca i hagi), àcid tartàric.

* Ingredients de l'agricultura ecològica
Certificat per FR-BIO-01

Sense sucres, sense alcohol, sense conservants artificials. Tot el silici és d'origen natural.

Utilització: Prendre un tap (10 ml) entre els menjars principals, dues vegades al dia. Es recomana prendre el complement durant un mes de dos a quatre vegades l'any.
El pòsit que trobarà en aquest producte és natural, agiti bé abans d'utilitzar. Cada dosi de 10 ml aporta 10 mg de silici elemental.

Presentació: Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda