Preu reduït! Nutriprotector Labial SPF 15 - Mimesis Sensations - Herbora - 4 grams

Fabricante:

Herbora Herbora

Nutriprotector Labial SPF 15 - Mimesis Sensations - Herbora - 4 grams

218166

Nou

El bàlsam labial SPF15 proporciona un efecte d'hidratació i màxima suavitat de llarga durada. Presentat en envàs de stick de 4 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,63€

IVA inclòs

7,80€ IVA inclòs

-15%

1,66 € / g

Més informació

Nutriprotector Labial SPF 15

Hidrata, protegeix, nodreix i repara els llavis.

Què és el Nutriprotector Labial SPF 15?

El bàlsam labial SPF15 proporciona un efecte d'hidratació i màxima suavitat de llarga durada, sense deixar residus grassos.

Està indicat per a tota mena de pells, fins i tot les més sensibles.

Oli d'ametlles dolces, cera candeleta, vitamina E, oli de rosa mosqueta, oli de jojoba, filtres UV (SPF15), oli de sèsam i mantega de karité.

Ingredients:

Cera candeleta 32,5%, oli d'ametlles dolces 15%, mantega de karité 6,5%, oli de sèsam 6,5%, oli de jojoba 6,5%, filtres UV (SPF15) 6,5%, oli de rosa mosqueta 0,37% i vitamina E 0,37%.

El 97% d'ingredients naturals, amb un 21% mínim d'ingredients certificats ecològics ACENE BIO segueix els estàndards de COSMOS ORGANIC.

INCI:

Candeleta cera, prunus amygdalus dulcis oil*, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii butter*, c10-18 tryglycerides, titanium dioxide, cetearyl alcohol, sesamum indicum seed oil*, simmondsia chinensis seed aluminum hydroxide, stearic acid, cetearyl glucoside, parfum, eugenol, cinnamyl alcohol.

*ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Nutriprotector Labial SPF 15?

Aplicar suaument i de manera uniforme sobre els llavis, tantes vegades com calgui.

Presentació:

Envàs de stick de 4 grams.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda