Fabricante:

NutriSport NutriSport

Barreta StimulRED - NutriSport - 24 barretes

177050

Nou

Barreta energètica rica en hidrats de carboni i en extractes naturals. Sabor Xocolata.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

36,00€

IVA inclòs
1,50 € / ud

Més informació

Barreta StimulRED Xocolata

Gel energètic amb extracte de Guaraná (Amb cafeïna)

Què és la Barreta StimulRED Xocolata?

Barreta energètica rica en hidrats de carboni i en extractes naturals (Ginseng i Guaraná) per desenvolupar l'activitat física amb més força, potència i resistència.

StimulRED Bar agrupa ingredients de primera qualitat que permeten activar el teu metabolisme per fer entrenaments intensos. StimulRed Bar et dóna l'espurna que necessites per assolir la màxima potència muscular durant l'exercici.

La combinació d'hidrats i proteïna proporciona els nutrients que la musculatura necessita per obtenir energia i regenerar els teixits musculars.

Alhora, StimulRed Bar incorpora a la seva formulació Taurina, per a una millor absorció de nutrients, i Arginina, aminoàcid molt important en el bon funcionament del flux sanguini a les zones musculars involucrades en l'exercici.

A més, la combinació de cafeïna amb extractes naturals de Ginseng i Guaraná potencia la capacitat de resposta muscular, fet que millora significativament el treball muscular aeròbic i anaeròbic.

Enriquida amb vitamines A, C, E i vitamines del grup B, StimulRed Bar és una barreta ideal per complementar la dieta de l?esportista i assegurar la ingesta necessària de vitamines tan necessàries en el rendiment esportiu.

Ingredients:

Xarop de glucosa, cobertura vegetal amb cacau (greix vegetal parcialment hidrogenat (coco, llavor de palma), sucre, cacau desgreixat en pols, emulgent (lecitina de soja), vainillina), proteïnes làcties, glucosa, xarop de sucre, mantega , avellana en pols, taurina , cacau desgreixat en pols, greix vegetal (coco, soja, palmell), L-arginina, extr. de guaranà (Paullinia cupana) (0,6%), extr. aquós de ginseng (Panax ginseng ca meyer), complex vitamínic (àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamida, D-pantotenat càlcic, acetat de retinil, colecalciferol, clorhidrat de piridox pteroilmonoglutàmic, D-biotina, cianocobalamina) i cafeïna anhidra.

Valor nutricional (100 grams) :

Valor Energètic

452 Kcal
Greixos20 g
Saturada s13 g
Hidrats de Carboni44 g
Sucres25 g
Proteïnes24 g
Sal0,25 g

Composició (40 grams):

Taurina

1 g

L-Arginina

330 mg
Extr. guaranà240 mg
Extr. ginseng200 mg
Cafeïna total100 mg
Vit. C80 mg

Vit. B3

4 mg
Vit. E3 mg
Vit. B51,5 mg
Vit. B20,35 mg
Vit. B60,35 mg
Vit. B10,28 mg
Vit. A200 µg
Vit. B950 µg
Vit. B812 µg
Vit. B120,62 µg
Vit. D31,2 µg

Com es pren la Barreta StimulRED Xocolata?

Prendre una barreta durant l'activitat física com a aportació energètica.

Presentació:

Envàs de 24 barretes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda