Fabricante:

Santiveri Santiveri

Barreta Protein Vainilla - Santiveri - 1 barreta

178709

Nou

Un aperitiu ideal per a esportistes i dietes de control de pes, excel·lent aportació de proteïnes. Sabor Vainilla. Envàs de 1 barreta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,99€

IVA inclòs
1,99 € / ud

Més informació

Barretes Protein Vainilla Santiveri

Un aperitiu ideal per a esportistes i dietes de control de pes, excel·lent aportació de proteïnes.

Què és el Barretes Protein Vainilla Santiveri?

Aporten una quantitat equilibrada de nutrients i un percentatge alt de proteïnes i vitamines.

Resulten ideals per a esportistes o per a persones que segueixen dietes de control de pes, ja que el seu alt contingut en proteïnes, vitamines i minerals, les converteix en un aperitiu energitzant i molt saciant.

Ingredients:

Xarop de glucosa, caseïnat càlcic, cobertura de xocolata amb llet (14,3%) [sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, sèrum lacti, emulgent: lecitina de soja, aroma], llet sencera en pols , sucre bru de canya integral, mantega de cacau, aroma, sals minerals (fosfat càlcic, òxid de magnesi, clorur potàssic, lactat de zinc, sulfat de ferro, gluconat de coure, sulfat de manganès, iodur de potassi), vitamines (acetat de retinil), D (colecalciferol), E (acetat de D-alfatocoferil), C (àcid L-ascòrbic), B1 (clorhidrat de tiamina), B2 (riboflavina), niacina (nicotinamida), B6 (clorhidrat de piridoxina) ), àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), B12 (cianocobalamina), biotina (D-biotina), àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), vitamina K (filoquinona).

Pot contenir traces d'avellanes.

Com es pren el Barretes Protein Vainilla Santiveri?

Es recomana prendre entre menjars, o abans o després de l'exercici físic, com a aportació de proteïnes, vitamines i minerals.

Presentació:

Envàs de 1 barreta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda