Preu reduït! Ergysport Stim - Nutergia - 60 càpsules

Fabricante:

Nutergia Nutergia

Ergysport Stim - Nutergia - 60 càpsules

187260

Nou

Complement nutricional a base de vitamines, crom, zinc i extractes de fruites. Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,15€

IVA inclòs

19,00€ IVA inclòs

-15%

0,27 € / ud

Més informació

Ergysport Stim

11 vitamines, 2 minerals, polifenols

Què és Ergysport Stim?

Ergysport Stim és un complement nutricional a base de vitamines, crom, zinc i extractes de fruites rics en polifenols antioxidants. És un suplement innovador per a esportistes que ajuda a la protecció de les cèl·lules davant de l'estrès oxidatiu.

La vitamina C contribueix a mantenir un bon funcionament del sistema immunitari durant l'esforç físic intens i després. A més a més, augmenta l'absorció del ferro.

Les vitamines B2, B3, B5, B6, B9 i C participen en la reducció de la ERGYSPORT RECUP aporta magnesi i calci sota forma de citrats i carbonats, així com vitamines del grup B.

El magnesi i el calci participen en el bon funcionament dels músculs . Magnesi i vitamines B contribueixen a la reducció de la fatiga mentre que el calci i vitamines B juguen un paper a nivell del sistema nerviós i fatiga. La vitamina D permet mantenir una bona funció muscular, així com una bona absorció i utilització del fòsfor i el calci.

Una fórmula única rica en polifenols i pépeptids bioactius.

Diferents estudis confirmen els beneficis per a l'activitat esportiva sobre la circulació, la resistència i la protecció antioxidant . El port de minerals i vitamines ofereix una solució eficaç i natural que ajuda a combatre l'estrès diari i seguir amb energia.

Ingredients:

Maltodextrina, FrutoLogic® (fórmula única d'extractes de fruits rics en polifenols), extracte d'acerola enriquit en vitamina C, gluconat de zinc, vitamines B, Vitamina E d'origen natural, pols de
fetge de bacallà ric en vitamines A i D, clorur de crom, estearat de magnesi. FrutoLogic és una marca dels Laboratoris BIO SERAE SA

Com Ergysport Stim?

Es recomana prendre de 2 a 4 càpsules al dia, amb el darrer menjar abans de lesforç.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda