Fabricante:

NutriSport NutriSport

Mg Sport Magnesi Líquid - Nutrisport - 24 sobres

206639

Nou

Conté 24 gels monodosi amb 250 mg de magnesi cadascun.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

26,40€

IVA inclòs
1,10 € / ud

Més informació

Mg Sport Magnesi Líquid

Sense sorbitol (o poliols)

Què és el Mg Sport Magnesi Líquid?

El magnesi és un mineral bàsic en la dieta de l'esportista. El desgast físic ocasionat per l'exercici implica desequilibris que hem de tenir en compte per evitar posteriors problemes que puguin afectar negativament al nostre rendiment. En aquells exercicis aeròbics que impliquen una major sudoració, la pèrdua de magnesi (entre d'altres electròlits) és important.

El magnesi és essencial tant en els esports de força com en els de resistència, ja que contribueix en els mecanismes de contracció i de relaxació muscular així com en els processos de recuperació i en el sistema nerviós. Els rampes i dolors musculars, per exemple, poden ser conseqüència d'un dèficit de magnesi.

També les alteracions cardiovasculars (com els batecs cardíacs irregulars), atès que ajuda en el correcte funcionament de el cor. Per tot això, és imprescindible valorar la importància de l'magnesi en la dieta de les persones que practiquen exercici de forma habitual.

Tots dos complements no només són ideals per fer "càrregues" de magnesi durant els dies previs a competicions de llarga distància, sinó també com a aportació esporàdic en esforços aeròbics intensos i com a relaxant muscular per aquells dies de major càrrega física en què l'esgotament muscular i els possibles rampes nocturnes dificulten la capacitat de conciliar el son i descansar.

Mg SPORT és un complement alimentari en format gel formulat amb "citrat magnèsic" (màxima biodisponibilitat), Vitamina B6 (millora l'absorció de l'magnesi) i Fructosa (sucre de baix índex glucèmic que evitarà alteracions de la glucèmia durant l'exercici).

Ingredients:

Aigua, gluconat de magnesi (23,6%), Fructosa, Citrat de magnesi (2,9%), Espessant (Goma Xantana, Goma Guar), Acidulant (àcid màlic i àcid cítric), Conservadors (Sorbat potàssic, benzoat Sòdic) , Edulcorants (ciclamat sòdic, Acesulfame de potassi), Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), aromes.

Composició (25 ml):

magnesi:

250 mg

Vitamina B6:

0,7 mg

Com es pren el Mg Sport Magnesi Líquid?

  • 1 dosi abans de dormir com a relaxant muscular en dies de molta càrrega física.
  • Suplementació esporàdica: 1 dosi abans i / o durant l'exercici per prevenir rampes.
  • Preparació competicions llarga distància: 1 dosi durant els 5 dies previs.
  • Durant competició: Entre 1 i 3 preses de magnesi segons el desgast físic i la sudoració.

Presentació:

Envàs de 24 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda