Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

NutriSport NutriSport

Sport Drink Zero Calories - Nutrisport - 12 estics

183889

Nou

Complement alimentari a base de minerals i vitamines. Amb edulcorants. Sense hidrats de carboni. Envàs bidó amb 12 estics de 3,5 g.

Més detalls

13,55€

IVA inclòs
1,13 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sport Drink Zero Calories

Complement alimentari a base de minerals i vitamines. Amb edulcorants. No obstant hidrats de carboni.

La importància de la hidratació i la reposició de minerals durant la pràctica d'exercici físic està més que reconeguda en el món de l'esport. Per aquest motiu la principal necessitat a cobrir durant l'exercici físic és la hidratació, òbviament, complementada amb electròlits donada la seva importància en els mecanismes energètics i en els processos de contracció i relaxació muscular.

Entre les begudes que complirien amb aquestes necessitats destaquem les begudes isotòniques, on no només tenim una aportació mineral sinó que també inclouen hidrats de carboni en la seva formulació. No obstant això de vegades ens trobem amb esportistes que bé no desitgen incloure hidrats durant l'exercici o volen controlar la ingesta. En aquest cas les begudes isotòniques no serien el producte més apropiat.

Sport Drink Zero Calories és un concepte diferent de beguda per a esportistes. Sport Drink Zero Calories ha estat formulat per cobrir les necessitats d'una persona que realitzi activitat física i que vulgui controlar la ingesta d'hidrats de carboni. Sport DrinkZero Calories són pràctics estics compostos per electròlits (sodi, potassi i magnesi) i vitamines sense hidrats de carboni (sucres) afegits.

Gràcies a aquesta aportació de electròlits és possible evitar problemes associats a la manca d'aquests, com ara rampes musculars, contractures, pèrdua de rendiment ... Sport Drink Zero Calories es compon de pràctics estics fàcils de portar i de dissoldre.

Sabor llimona.

Ingredients: Minerals (Citrat de sodi, citrat de magnesi, citrat de potassi, clorur de sodi, fosfat de potassi), acidulant (àcid cítric, àcid màlic), dextrina de blat de moro, aroma, vitamines (àcid L-ascòrbic, D-pantotenat de calci, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina, cianocobalamina), edulcorants (acesulfam K, sucralosa).

Información nutricional

Utilització: Barrejar 1 estic (3,5 g) en un bidó d'aigua (500-700 ml). Prendre 1 dosi durant l'esforç físic.

Presentació: Envàs bidó amb 12 estics de 3,5 g.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda