No hi ha productes
Ho compro
200432
Nou
Beguda fermentada a base de Rooibos i Romaní. Producte BIO. 100% natural. Sense sucres afegits. Baix en calories.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Beguda fermentada a base de Rooibos i Romaní.
La Kombutxa és una beguda aconseguida a partir de la fermentació . A través del mètode SCOBY s'aconseguix obtenir una beguda amb una gran quantitat de vitamines, minerals i àcids orgànics essencials.
Conté múltiples beneficis com a propietats antioxidants, hidratants, antibacterianes, digestives i colesterol . Beneficiosa per al fetge i els ronyons i reforça el sistema immunològic .
El sucre de canya és convertit pels ferments del Kombutxa, i per tant no conté sucre residual. Ferments vius, naturalment efervescent. No pasteuritzat . Podeu fer sediments.
Aigua filtrada (osmosi inversa) | |
Sucre de canya* (convertida durant la fermentació natural) | |
Rooibos* | 5% |
Romaní* | 1% |
Ferments vius de Kombutxa* |
*procedent de cultiu ecològic.
Per 100 g | |
Energia | 18,4 kJ / 4,4 kcal |
Proteïnes | < 0,1 |
Hidrats de carboni | 1,1 g |
dels quals sucres | < 0,2 |
Greixos | < 0,1 g |
dels quals saturades | < 0,1 g |
Fibra | 0 g |
Sal | < 0,01 |
Es pot prendre sol o barrejar amb sucs de fruites o amb edulcorants naturals.
Envàs de 500 ml , pes net 500 g. Ampolla de vidre .
Característiques | Producte Bio, Sense Sucre |
Complements alimentosos i alimentació natural per a tenir una dieta equilibrada amb productes essencials, contradient la tendència moderna que posa a risc l'organisme.
Bioener va néixer en 1995 per a posar fi a la problemàtica que està vivint la societat actual. Excés de consum de productes que perjudiquen negativament la salut com per exemple la baixa qualitat dels aliments.
També, escassetat d'aliments ecològics i la necessitat dels complements alimentosos, que encara no estava tan desenvolupada.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació