Preu reduït! Propolina Spray Nasal - Artesanía Agricola - 30 ml

Propolina Spray Nasal - Artesanía Agricola - 30 ml

209451

Nou

Spray nasal formulat per alleujar, hidratar i aclarir el nas taponat, netejant i purificant les vies nasals sense provocar irritacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,99€

IVA inclòs

11,80€ IVA inclòs

-15%

33,30 € / 100 ml

Més informació

Propolina Spray Nasal

Spray nasal formulat per alleujar, hidratar i aclarir el nas taponat, netejant i purificant les vies nasals sense provocar irritacions.

Què és Propolina Spray Nasal?

El Pròpolis és una cera que fabriquen les abelles a la primavera, és rica en olis essencials, pol·len, resina, minerals i sobretot en flavonoides.

Els flavonoides pertanyen a la família dels polifenols, són potents antioxidants d'origen vegetal que actuen de manera sinèrgica entre ells potenciant els seus efectes:

Reforcen les defenses immunitàries gràcies a les seves propietats bactericida, antifúngiques, calmants, cicatritzants i antiinflamatòries.

El Aloe vera contribueix a mantenir l'equilibri natural de les vies nasals, creant un mantell protector i refrescant sobre la mucosa.

Té propietats refrescants i antiinflamatòries: alleuja la picor i manté la hidratació al nas irritada.

El Malví és emolient, actua proporcionant suavitat i reforçant l'acció hidratant de l'Aloe vera, calma i alleuja el nas irritada, és cicatritzant, reconfortant i antiinflamatori.

La Centella Asiàtica té propietats antibacterianes, ajuda a prevenir les úlceres i promou la cicatrització, restableix l'equilibri natural hidratant i reduint l'aspror dels conductes nasals irritats.

La Alantoïna accelera el procés de regeneració de la pell, facilita el reemplaçament de les cèl·lules mortes per altres de noves i sanes.

També ajuda en el procés de cicatrització de ferides, regenerant la pell.

L'àcid hialurònic es troba de forma natural en nombrosos teixits i òrgans de el cos humà.

Una de les seves propietats més importants és la capacitat per atreure i retenir l'aigua, actua com una esponja, el que permet la rehidratació de el teixit danyat per la mucositat.

Ingredients:

Aqua (water), Althaea officinalis root, Centella asiatica extract, Hyaluronic acid, allantoin, Aloe barbedensis leaf juice, Propolis extract, CITRIC acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

Com es fa servir Propolina Spray Nasal?

Agitar abans d'usar.

Aplicar d'1 a 2 polvoritzacions segons necessitat, fins a 4 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand

Artesania agrícola és una marca de complements alimentosos i productes naturals d'alta qualitat. Innovant des de 1975.


Artesania Agrícola, complements alimentosos i cosmètica natural


Per a l'elaboració dels seus productes, se centra en el benestar dels seus clients.


Ofereix un ampli ventall de productes: cura de la pell, del cabell, complements per a la cura interna i externa, com un nas tapat.


En les seves línies, posseeix: fitioterapia, oligoterapia, complements dietètics, flors ecològiques i productes elaborats a base de cosmètica natural.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda