Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Pinord Pinord

Vi Lluna Plena Chardonnay Ecològic - Pinord - 750 ml

190375

Nou

Viticultura ecològica i biodinàmica respectant l'entorn.

Més detalls

19,19€

IVA inclòs
2,56 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vi Lluna Plena Chardonnay Ecològic

Pinord - DO Penedès

Varietats: Chardonnay.

Elaboració: Cultivem el raïm a la nostra finca de Muntanyans, parcel·la 10, on treballem la viticultura ecològica i biodinàmica respectant l'entorn. La verema la realitzem a mà, per intentar que els raïms arribin sencers al nostre celler. Es realitza un premsat suau del que vam aprofitar el most flor per elaborar aquest vi. Finalitzada la fermentació, aquest ha estat en bóta durant tot el temps que s'ha estimat necessari, realitzant diversos battonages per madurar-amb les pròpies lies de la fermentació, buscant untuositat i complexitat. Després diversos exercicis de tast, finalitza el seu període en bótes i el preparem per a l'embotellat. Com que és un vi d'alta qualitat, controlem i minimitzem al màxim els processos de clarificació i filtració, per preservar la seva identitat. Un cop embotellat, el deixem reposar i madurar en ampolla un mínim de 6 mesos, perquè arribi al consumidor en la seva màxima expressió.

Aspecte: De color groc amb reflexos verdosos.

Aroma: En nas destaca l'aroma de fruita dolça, com el préssec i l'albercoc, així com el de fruites blanques, la pinya i un toc final de vainilla procedent de la seva criança en fusta.

Gust: En boca té una entrada suau i untuosa, amb una sensació de fruita madura molt agradable, amb notes cítriques. Mostra un bon equilibri entre l'acidesa i el cos del vi, fresc i molt elegant. La seva persistència és llarga, amb una molt bona combinació entre la fusta de la bóta i la fruita.

Maridatge: Arrossos de peix, Peix amb salsa, Pollastre amb salsa, Formatges fosos.

Presentació: Ampolla de 750 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda