Fabricante:

NutriSport NutriSport

ENERGY 300 #StimulRED - Nutrisport - 300 ml

180126

Nou

Beguda energètica amb Guaraná, Taurina, Arginina i Cafeïna.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

1,80€

IVA inclòs
0,60 € / 100 ml

Més informació

ENERGY 300 #StimulRED

Beguda energètica amb Guaraná, Taurina, Arginina i Cafeïna.

Ideal per superar estats d'esgotament, StimulRED és una beguda que, a més d'hidrats de carboni, proporciona nutrients que et activen per aconseguir un major rendiment i potenciar la teva força.

Mode d'ús: Prendre una ampolla al dia, en el moment que es necessiti una aportació extra d'energia. Un cop obert, consumir immediatament. Un cop obert, conservar en nevera un màxim de 48 hores.

Ingredients: Aigua, Sacarosa, Glucosa, L-Arginina (0,33%), Extracte de guaranà (Paullinia cupana) (0,27%), Acidulant (àcid cítric), taurina (0,10%), aromes, Extracte de ginseng (Panax ginseng CA Meyer) (0,07%), Conservants (sorbat potàssic i benzonato sòdic), Edulcorants (acesulfam potàssic i sucralosa) i Vitamina C (àcid L-ascòrbic).

Advertiments: Contingut elevat de cafeïna: No recomanat per a nens ni dones embarassades, o en període de lactància. No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una alimentació variada i equilibrada. És important un estil de vida saludable. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Presentació: Envàs de 300 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda