Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Gym Tonic Eco - Energy Feelings - 200 grams

Gym Tonic Eco - Energy Feelings - 200 grams

177350

Nou

Per batuts. Alt contingut energètic. Ric en minerals i aminoàcids essencials. Per a esportistes i com a recuperador muscular.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

7,79€

IVA inclòs

8,20€ IVA inclòs

-5%

31,16 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gym Tonic ECO

Gym Tonic Valoració de l'Producte Gym Tonic és un shake que combina un selecte grup de súper aliments en proporcions ideals per ajudar a millorar l'acompliment i la recuperació en la pràctica d'activitats esportives. Cadascun dels 4 ingredients d'aquest shake contribueixen a vigoritzar i estimular sanament a l'esportista perquè la seva pràctica esportiva sigui més intensa, aportant micro i macro nutrients d'alta biodisponibilitat que arriben ràpidament als teixits diana. Per la seva formulació, Gym Tonic consumit en forma regular a través del temps, pot afavorir la formació de musculatura, millorar el rendiment i facilitar la recuperació muscular.

Gym Tonic és una valuós super shake per ajudar a l'esportista de qualsevol nivell a assolir els seus objectius. Gym Tonic pot brindar una opció efectiva i segura per als atletes que busquen un avantatge esportiva sense cap risc de dopatge positiu ni seqüeles per a la seva salut. Aquest súper shake, aporta una bona dosi d'energia i vitalitat per al moment de l'entrenament o la competició. Pel seu contingut en hidrats de carboni pot ser un recurs útil per a recuperar les reserves de glucogen muscular si es beu també després de l'exercici. Destaca la seva equilibrat i deliciós gust de xocolata. La maca posseeix una concentració important de vitamines (grup B, vitamina C), minerals (calci, fòsfor, ferro, magnesi, zinc) i proteïnes.

En esports de resistència, la maca contribueix a retardar i reduir els símptomes de fatiga. Alguns estudis assenyalen que la maca contribuiria a l'anabolisme muscular (síntesi de massa muscular) en esports d'força especialment. Altres estudis han conclòs que la maca millora la capacitat i resistència física dels atletes en l'altura.

La maca és un excel·lent tònic reconstituent de la família dels adaptògens, és a dir que ajuda a una millor adaptació als diferents tipus d'estrès, fins i tot l'estrès esportiu. Recents estudis han trobat que la maca contribueix a mantenir l'equilibri hormonal, a l'augment de l'energia i vitalitat i la claredat mental. La garrofa aporta una bona quantitat de ferro i calci a l'shake, així mateix, el seu elevat contingut en magnesi, fòsfor, zinc, silici, manganès i coure la fan un superaliment molt important per a esportistes i persones actives. És també una bona font d'energia ja que conté un 50% d'hidrats de carboni naturals.

  • La garrofa és un potent antioxidant pel seu contingut en tanins, posseeix efectes beneficiosos per a la microbiota intestinal i és un efectiu antidiarreic, pel que és d'especial interès per a esportistes que pateixen aquest tipus de trastorns abans o durant les competicions.
  • El cacau consumit regularment de forma moderada, ajuda a activar el metabolisme el que suposa cremar més calories i mantenir el pes de forma natural. Un estudi científic de la Universitat de Califòrnia ha demostrat que el cacau pur pot augmentar la capacitat de fer exercici físic a l'augmentar el nombre i la qualitat de les mitocòndries musculars dels que el van consumir. A més el cacau és un antidepressiu natural, potent antioxidant, activa el sistema nerviós i és una excel·lent font d'energia.
  • El sucre de coco és una grandiosa font d'energia, endolcidor natural de baix índex glucèmic (IG35), que equilibra i perfecciona el gust de l'shake aportant a més algunes vitamines i oligoelements que complementen la fórmula.
  • Principals Avantatges:
  • Millora la resistència i pot augmentar la força i massa muscular
  • El seu consum regular pot ajudar a millorar l'acompliment en l'esport
  • Fomenta la recuperació i la reparació de el teixit muscular
  • Alt contingut en minerals i vitamines • Bona font d'energia
  • Potent antioxidant • Ingredients d'origen ecològic, sense organismes genèticament modificats
  • Apte per a vegetarians i vegans
  • Formulat a partir de súper aliments de la més alta qualitat, sotmesos a rigoroses controls
  • fàcil dissolució
  • deliciós sabor
  • Sense cap tipus d'additiu (colorants, edulcorants artificials, conservants) i lliure d'agents de càrrega, aglutinants o altres excipients.

Manera d'utilitzar: 1 a 2 cullerades de postres per presa (5 a 10 gr) abans de l'entrenament o la competició. Es pot fer una presa post exercici per afavorir la recuperació muscular. Es pot dissoldre fàcilment en la teva beguda vegetal preferida, en suc de fruites o incorporar als teus batuts multifrutales.

Ingredients: Arrel de maca andina ressò (Lepidium meyenii), Cacau ecològic en pols (Theobroma cacao L.), Farina de garrofa ecològica (Cerotonia Siliqua) i sucre de coco (Cocos Nucifera, producte elaborat).

INFORMACIÓ NUTRICIONAL:

100 Gr
5 Gr
ENERGIA (Kcal) 305,7 15,3
PROTEÏNES (Gr) 13,5 0,7
CARBOHIDRATS (Gr) 60,1 3,0
Dels quals sucres (Gr) 31,5 1,6
FIBRA ALIMENTÀRIA (Gr) 17,3 0,9
GREIXOS (Gr) 5,6 0,3
De les quals saturats (Gr) 3,1 0,2
De les quals trans (Gr) 0,0 0,0
SAL (Mg) 62,3 3,1

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda