Fabricante:

Santiveri Santiveri

Kombutxa Hibiscus Bio - Santiveri - 500 ml

212467

Nou

Beguda fermentada elaborada a partir de el te. Fermentada amb un fong especial: el SCOBY. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,50€

IVA inclòs
0,90 € / 100 ml

Més informació

Kombutxa Hibiscus Bio

Beguda fermentada elaborada a partir de el te

Què és la Kombutxa Hibiscus Bio?

És una beguda fermentada elaborada a partir de el te i elaborada amb hibiscus. Fermentada amb un fong especial: el SCOBY. La beguda a l'fermentar, comença a adquirir acidesa i efervescència.

Ingredients:

Aigua, sucre de canya *, magrana *, hibiscus * (0,33%), te verd * (0,10%).

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Valor nutricional (100 grams):

Valor energètic kJ / kcal15/4
greixos totals<0,5 g
greixos Saturats<0,1 g
Hidrats de Carboni<0,5 g
sucres totals<0,5 g
proteïnes totals0,7 g

Com es pren la Kombutxa Hibiscus Bio?

No agitar.Abrir acuradament. Un cop obert conservar un màxim de 7 dies en frigorífic.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda