Preu reduït! Tònic Capilar Anticaiguda - Corpore Sano - 150 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Tònic Capilar Anticaiguda - Corpore Sano - 150 ml

165320

Nou

Tractament capil·lar de triple acció està especialment concebut per afavorir la reparació i renovació de cabells. Envàs de 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,06€

IVA inclòs

15,11€ IVA inclòs

-13%

8,71 € / 100 ml

Més informació

Tònic Capilar Anticaiguda de 150 ml

Tractament capil·lar de triple acció

Què és el Tònic Capilar Anticaiguda de 150 ml?

El tònic Anticaiguda de Corpore Sano és un Tractament de xoc indicat per combatre els períodes aguts de caiguda de cabello.Incrementa la densitat capil·lar. Especialment formulat per a corregir les mancances de nutrients i vitamines en el bulb pilós. Conté un Complex Fitoactivo obtingut de llavors de Blat i Soja en germinació que, potenciat pels extractes deGinseng i llúpol, proporcionen a l'bulb pilós l'energia i nutrients necessaris per a reforçar i tonicar el cabell en el seu fasede creixement. No greixa ni embruta el cabell, deixant solt i sedós.

De les llavors de l'Blat i la Soia en germinació s'obtenen principiosactivos que proporcionen l'energia i nutrients necessaris a l'arrel de cabells i el reforcen durant la seva fase de creixement. La seva acció revitalitzant, estimulant i enfortidora és la que ajuda a combatre la caiguda.

L'extracte de ginseng ha estat seleccionat pel seu contingut en ginsenòsids, polisacàrids, proteïnes, vitamines i sals minerals, que actuen estimulant el creixement i enfortiment capil·lar.

El llúpol aporta vitalitat a el cuir cabellut, és astringent i antiseborreic. Alenteix la caiguda delcabello. El Llúpol regula l'activitat de la glàndula sebàcia, tònica i protegeix el cabell davant els processos oxidatius.

Ingredients:

Alcohol Denat; Aqua (Water): Glycine soja (Soybean) Germ extract; Triticum vulgare (Wheat) Germ extract; Panax ginseng root extract; Humulus lupulus (Hops) extract; Biotin (Vit. H); Panthenol; Tocopheryl Acetate (Vit. E); Calcium Pantothenate (Vit. B3); Inositol (Vit. B7); Retinol (Vit. A); Zea Mays (Corn) Oil, Rosa moschata Seed oil (Vit.F); Parfum (Fragrance); Undecylenamidopropyltrimonium Methosulfate; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; PEG-20 Castor Oil; Allantoin.

Com es fa servir el Tònic Capilar Anticaiguda de 150 ml?

Aplicar directament sobre el cuir cabellut i fer un massatge amb la punta dels dits durant uns minuts per facilitar la penetració. Preferentment aplicar a la nit. No aclarir.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda