Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Xampú Calmant Camamilla - Armonía - 300 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Xampú Calmant Camamilla - Armonía - 300 ml

182168

Nou

Xampú reflexos daurats a base de camamilla, melissa i espígol per a la cura i la neteja del cabell i del cuir cabellut. Envàs de 300 ml.

Més detalls

11,29€

IVA inclòs

13,90€ IVA inclòs

-18%

3,76 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xampú Calmant Camamilla

Xampú a base de camamilla, melissa i espígol.

Què és el Xampú Calmante Manzanilla?

Xampú suau que aclareix les tonalitats rosses aconseguint uns reflexos daurats naturals i ajuda a mantenir el color de les metxes.

Sense sulfats, amb una escuma densa i duradora, ajuda a reduir la irritació fins i tot en cuirs cabellut sensibles , millora la hidratació natural dels cabells i enforteix el seu creixement. A més, redueix la decoloració dels tints durant la rentada i disminueix el dany provocat pel sol i la calor.

Millora la irritació dels cuirs cabellut sensibles i millora la hidratació natural dels cabells . Contribueix al creixement.

Ingredients:

Aqua (water), sodium lauroyl methyl isethionate, glycerin, cocamidopropyl betaine, peg-7 glyceryl cocoate, peg-120 methyl glucose trioleate, chamomilla recutita (matricària) flower extract, melissa officinalis leaf extract, citrus officinalis (rosemary) leaf extract, sàlvia officinalis (sage) leaf extract, espígol angustifolia (lavender) flower extract, thymus vulgaris (thyme) chloride, propanediol, potassium sorbate, sodium benzoate, ethylhexylglycerin, citric àcid, phenoxyethanol, parfum (fragrance), coumarin.

Com es fa servir el Xampú Calmant Camamilla?

Aplicar sobre el cabell humit efectuant un massatge amb el rovell dels dits sobre el cuir cabellut. Deixar actuar un parell de minuts i esbandir amb aigua abundant. Si voleu, repetiu l'operació.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda