Preu reduït! calci Forte - Redinat - 80 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Calci Forte - Redinat - 80 càpsules

217662

Nou

Complement alimentari a base de Calci, Magnesi, Zinc i Vitamina D que ajuda a combatre afeccions en ossos i articulacions i, a mantenir un estat normal dels mateixos. En envàs de 80 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,61€

IVA inclòs

11,90€ IVA inclòs

-19%

0,12 € / ud

Més informació

calci Forte

Complement alimentari que ajuda a combatre afeccions en ossos i articulacions.

Què és el Calci Forte?

És un complement alimentari a base de Calci, Magnesi, Zinc i Vitamina D que ajuda a combatre afeccions en ossos i articulacions i, a mantenir un estat normal dels mateixos.

El Calci és un dels minerals més importants per al cos humà ja que ajuda a formar ia mantenir dents, articulacions i ossos sans. És rellevant en la prevenció de malalties com l'osteoporosi, entre d'altres afeccions osteoarticulars. Aquest oligoelement també intervé en altres funcions de l'organisme com: la coagulació de la sang, l'enviament i recepció de senyals nerviosos, la contracció i la relaxació muscular, la secreció d'hormones i d'altres substàncies químiques així com en el manteniment d'un ritme cardíac normal. En forma de Bisglicinato, el Calci adquireix més biodisponibilitat i eficàcia respecte a altres sals.

Aquest complement alimentari és molt complet perquè també conté altres minerals com el magnesi i el zinc, la qual cosa permet una sinèrgia molt interessant entre ells. Per exemple, l'aportació de les quantitats correctes de Magnesi és molt important per prevenir o millorar l'osteoporosi ja que aquest estabilitza els nivells de calci. Tots dos participen en la formació i desenvolupament de dents, ossos i articulacions. El Zinc intervé positivament en el creixement i desenvolupament de diversos teixits i òrgans com els de el sistema osteoarticular i més, cobra valor en el manteniment d'un sistema immunitari sa.

El cos necessita Vitamina D per absorbir Calcio. Quan no hi ha prou Vitamina D, no és possible produir quantitats suficients de l'hormona Calcitriol (coneguda també com la "Vitamina D activa") i en conseqüència, no es pot absorbir suficient Calci dels aliments. Llavors l'organisme es veu obligat a mobilitzar les reserves de calci dipositat en l'esquelet, el que debilita l'os existent i impedeix la formació i l'enfortiment d'os nou i fort. Tot això evidencia la gran interrelació que hi ha entre aquesta vitamina i aquest mineral. Una alimentació rica en calci i en Vitamina D és vital en la prevenció i / o el tractament de l'osteoporosi. A l'igual que l'exercici físic, el consum suficient de Calci és una mesura que ajuda a enfortir els ossos i les articulacions a qualsevol edat de la vida.

Ingredients:

Bisglicinato de Calci 350 mg, Bisglicinato de Magnesi 100 mg, Gluconat de Zinc 23 mg, Vitamina D 1,7 μ., Excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (600 mg):

Bisglicinato de Calci

350 mg

Bisglicinato de Magnesi

100 mg

Gluconat de zinc

23 mg

vitamina D1,7 μ

Com es pren el Calcio Forte?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules a el dia abans dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 80 cápulas.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda