Preu reduït! Calci, Magnesi, Boro - Solgar - 250 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Calci, Magnesi, Boro - Solgar - 250 comprimits

155815

Nou

Calci - Magnesi - Bor Comprimits. Apte per a Vegans. Presentat en flascons de 250 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

23,89€

IVA inclòs

28,11€ IVA inclòs

-15%

0,10 € / ud

Més informació

Calci, Magnesi, Boro Solgar

Apte per a vegans

Què és el Calci, Magnesi, Boro Solgar?

Els minerals són factors essencials en la nutrició humana; són els constituents d'ossos, dents, teixits tous, músculs, sang i cèl·lules nervioses. Actuen com a catalitzadors de moltes reaccions dins del cos i són importants en la producció d'hormones.

  • Calci és el mineral més abundant del cos. La seva funció principal és ajudar a la construcció i manteniment d'ossos i dents , fent-ho en col·laboració amb el fòsfor. A més, el calci intervé en el procés de coagulació sanguínia i en el control del pas de fluids a través de les cèl·lules. També està lligat al funcionament correcte del cor i sistema neuromuscular. La vitamina D és un factor important en l'absorció del calci.
  • Magnesi disposat al nostre combinat amb calci i fòsfor als ossos. La resta està als glòbuls vermells, músculs i altres teixits tous. El magnesi està relacionat amb la contracció muscular i el funcionament nerviós.
  • El bor és un oligoelement que s'ha descobert recentment que influeix en el metabolisme dels nutrients implicats en el manteniment d'uns ossos forts i amb un possible paper en la regulació hormonal.

Ingredients:

Calci (carbonat, gluconat, citrat); Magnesi (òxid, citrat, gluconat); Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); Estabilitzant (goma de cel·lulosa entrellaçada); Maltodextrina; Acidulant (àcid cítric); Antiaglomerants (estearat magnèsic, àcid esteàric); Agents de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa,

Com es fa servir Calci, Magnesi, Boro Solgar?

Per a adults, prendre un (1) a tres (3) comprimits al dia preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 250 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda