Preu reduït! Calci + Vitamina D - Sotya - 100 comprimits masticables

Fabricante:

Sotya Sotya

Calci + Vitamina D - Sotya - 100 comprimits masticables

176343

Nou

Complement alimentari a base de calci, magnesi i vitamina D. Amb edulcorants. Contribueix a el manteniment dels ossos en condicions normals. 100 comprimits masticables d'1 gram.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,18€

IVA inclòs

5,20€ IVA inclòs

-38%

0,03 € / ud

Més informació

Calci + Vitamina D

Complement alimentari a base de calci, magnesi i vitamina D.

Què és el Calci + Vitamina D?

El calci és un mineral absolutament necessari per a la vida. Malauradament, no és abundant en la dieta, de manera que les mancances estan a l'ordre del dia. Estats carencials de calci desencadenen problemes ossis tan importants com: deformitats de l'esquelet que empitjoren amb l'edat, fractures irreparables, i fins i tot la mort.

Els estats carencials de calci no són evidents fins que es produeix un trencament important, en aquest cas, la seva capacitat de reparació dependrà de l'estat dels nostres ossos. Gairebé tot adult pateix pèrdues de massa òssia a partir de certa edat, per això, una aportació suplemental de calci durant tota la vida és fonamental per arribar a la vellesa amb uns ossos el més densos possible.

En segon lloc, el calci assisteix al manteniment d'un sistema nerviós saludable, particularment en la transmissió d'impulsos nerviosos; el calci se situa entre dues cèl·lules nervioses i entre una cèl·lula muscular i una nerviosa, on transmet impulsos als receptors intercel·lulars per aconseguir contraccions musculars i respostes nervioses de tot tipus.

Hi ha moltes formes de calci en el mercat: quelats, carbonats, gluconat, etc, però, el calci que millor sembla absorbir és el procedent de la llet, el lactat.

El magnesi i la vitamina D són afegits per augmentar l'absorció de calci. Per aquest motiu, un suplement que contingui tots dos ingredients és fonamental per a la salut dels ossos.

Finalment, puntualitzar que el calci procedent de la llet ha demostrat ser el de més fàcil i completa absorció, per la qual cosa s'ha escollit aquesta varietat per als nostres comprimits. A més, a l'fer-masticables, ajudem en el procés de dissolució i consegüent absorció de l'calci; de no ser masticables, l'absorció seria menor.

Recomanat per a:

  • osteoporosi
  • osteomalàcia
  • creixement accelerat
  • menopausa

Ingredients:

Citrat càlcic, edulcorant: isomaltitol (E 953), citrat de magnesi, agent de càrrega: fosfat càlcic (E 341), fibra de bambú (Bambusa bambos L., tija), citrat de magnesi, antiaglomerants: sílice (E 551) i estearat de magnesi (e 470b), edulcorant: sucralosa ((e 955); maltodextrina) i colecalcife-paper ((vitamina d); maltodextrina).

Composició (5 comprimits):

calci

700 mg

magnesi

95 mg

vitamina D

5 mcg

Fibra de bambú 755 mg

Com es pren el Calci + Vitamina D?

Es recomana prendre 5 comprimits a el dia.

Presentació:

Envàs de 100 comprimits de 1000 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda