Pèl, Pell i Ungles Gummies - Nature's Bounty - 60 gominoles

203033

Nou

Gominoles plenes de nutrients essencials com zinc, biotina, col·lagen i vitamines, dissenyades per realçar la teva bellesa natural, en un deliciós sabor a Fruites del Bosc.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,30€

IVA inclòs
0,27 € / ud

Més informació

Pèl, Pell i Ungles Gummies Nature's Bounty

Bellesa a cada mos.

Què és Pèl, Pell i Ungles Gummies Nature's Bounty?

Dóna al teu cos un impuls diari de bellesa amb les gominoles Pèl, Pell i Ungles Gummies de Nature's Bounty. Aquesta fórmula multinutrient ha estat específicament dissenyada per recolzar la bellesa des de l'interior, proporcionant nutrients essencials que el teu cos necessita per lluir i sentir-se tan bé com es pugui .

Aquestes delicioses gominoles inclouen ingredients com el zinc i el seleni, que són fonamentals per mantenir la salut de la pell, els cabells i les ungles .

A més, amb l'addició de vitamina C, es potencia la formació de col·lagen, garantint una pell ferma i radiant. La biotina, un nutrient essencial, és coneguda per millorar la salut i l'aparença dels cabells i les ungles. I per rematar, les vitamines C i E actuen com a antioxidants, protegint les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures. Tot plegat en un sabor temptador de Fruites del Bosc que farà que el teu ritual de bellesa diari sigui un veritable plaer.

Ingredients:

Xarop de glucosa, sacarosa, gelificants (pectina, midó de patata modificat), vitamina C (àcid L-ascòrbic), acidulant (àcid cítric), col·lagen boví (sulfits), vitamina E (Acetat de D-alfa-tocoferil), zinc (citrat de zinc), aromes (maduixa, nabiu, gerds), colorant (pastanaga, grosella negra, remolatxa), agents de recobriment (olis vegetals, cera de carnauba), biotina (D-biotina), seleni (selenat de sodi) .

Informació nutricional (2 gominoles):

Per dosi diària recomanada (2 gominoles): %VRN *
Vitamina C 80 mg 100
Vitamina E 14 mg a-TE 117
Biotina 900 µg 1800
Zinc 5 mg 50
Seleni 45 µg 82
Col·lagen 50 mg **

*VRN: Valor de Referència de Nutrients.

**VRN no establert.

Com es fa servir Pèl, Pell i Ungles Gummies Nature's Bounty?

Per a adults, prendre dues (2) gominoles al dia, preferiblement juntament amb un dinar.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles/gummies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda