Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Crema Desodorant per Peus - Biofresh Rose of Bulgaria - 75 ml

186361

Nou

Amb propietats antiinflamatòries i antimicrobianes. Elimina la sensació de tensió i incomoditat de la pell seca i contret.

Més detalls

2,75€

IVA inclòs
3,67 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Desodorant per Peus

Sense Parabens. Amb propietats antiinflamatòries i antimicrobianes. Elimina la sensació de tensió i incomoditat de la pell seca i contret. L'Aigua de Rosa de Bulgària, un dels seus ingredients, és una substància increïblement activa que estimula la regeneració i reforça les funcions protectores de la pell. L'extracte de bàlsam de Zumaque exerceix un efecte astringent i antitranspirant. Inclou Triclosan i Òxid de Zinc que posseeixen propietats antiinflamatòries i antibacterianes. Adequada per al seu ús diari.

La Rosa Damascena de Bulgària és valuosa d'una manera indiscutible | l'Oli Essencial de Rosa Damascena és l'oli essencial aromàtic més costós que existeix, amb unes propietats aromàtiques, calmants i purificants úniques. Es requereix la destil·lació de milers de pètals de rosa per obtenir una sola gota de producte. L'oli de rosa és l'or líquid de Bulgària. La seva primeríssima qualitat és deguda a unes condicions climàtiques úniques ia la regió ecològicament sense contaminació on creix la Rosa Damascena - l'anomenat Vall de les Roses, on es troba el seu hàbitat natural no només al país, sinó al món sencer. Les excepcionals propietats curatives de l'oli de rosa i de l'aigua de rosa, que són conegudes des de l'antiguitat, s'empren amb èxit en l'elaboració de productes cosmètics.

Propietats: neteja i refresca la pell, la hidrata i manté el seu equilibri hidro-lipídic, estimula la regeneració cel·lular i alleuja els processos inflamatoris. Exerceix un efecte antioxidant atenuant la profunditat de les arrugues.

Presentació: Envàs de 75 ml

rosa de bulgaria


rosa de bulgaria

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda