Preu reduït! Fluvialin - Circulació Cames - Pirinherbsan - 200 ml

Fabricante:

Pirinherbsan Pirinherbsan

Fluvialin - Circulació Cames - Pirinherbsan - 200 ml

188428

Nou

Indicat per al tractament de problemes circulatoris, ajuda a alleujar la sensació de dolor i pesadesa de cames cansades. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,39€

IVA inclòs

27,99€ IVA inclòs

-20%

11,20 € / 100 ml

Més informació

Fluvialin

Alleugereix la pesadesa de les cames

Què és el Fluvialin?

Crema elaborada amb extractes i essències naturals de la màxima puresa i qualitat de Xiprer, Ametlles dolces, Ginebre, Castanyer d'índies, rusco, amamelis i heura.

Indicat per al tractament de problemes circulatoris, ajuda a alleujar la sensació de dolor i pesadesa de cames cansades.

Ingredients actius dorigen natural.

Lliure de Parabens, perfums i colorants.

Ingredients:

Aqua, ceearyl alcohol, paraffinum liquidium, isodecyl oleate, propylene glycol, glycerin, cupressus sempervirens oil, prunus amygdalus dulcis oil, sodium cetaryl sulfat juniperus communis fruit oil, aesculus hippocastanma extract, hedera jelix leaf/stem extract, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin, tocopherol, limonene, linalool.

Com es pren el Fluvialin?

  • Es recomana aplicar en petites quantitats sobre la zona a tractar fent suaus massatges fins a la seva total absorció. Usar de 2 a 3 vegades al dia, al matí ia la nit sobre la pell neta i seca. Fes servir fins que la pell hagi recuperat el seu aspecte normal.
  • Es recomana complementar amb Fluvialin ampolles, per a un efecte de major intensitat, l'aplicació de les quals s'ha de fer abans de la crema. La seva petita proporció de menta aporta una lleugera sensació de frescor.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda