Preu reduït! Livium Gel Cames Cansades - Terpenic Labs - 1 litre

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Livium Gel Cames Cansades - Terpenic Labs - 1 litre

187554

Nou

Gel per a cames cansades amb Polifenols de raïm i olis essencials de Sempreviva, Romaní i Menta Piperita. Envàs de 1000 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

80,79€

IVA inclòs

95,11€ IVA inclòs

-15%

80,79 € / L

Més informació

Livium

Gel per a cames cansades amb Polifenols de raïm i olis essencials.

Què és el Gel Cames Cansades Livium?

Gel activador de la circulació de retorn amb sensació de frescor natural. Prevenció i alleujament per a cames cansades o adolorides. Apte seu ús durant l'embaràs i per a pacients medicats amb anticoagulants. Millora la recuperació després d'intervencions com l'esclerosi vascular. Lliure de parabens, parafines i derivats de l'petroli.

Amb Livium, un producte lliure de parabens, parafines i derivats de l'petroli, tractem i alleugem la insuficiència venosa, hidratant a més la pell de manera natural.

L'agradable frescor que genera, fa que disminueixi la sensació de pesadesa durant els mesos d'estiu. Així mateix, al no tractar-se d'un gel fred, permet la seva utilització a la resta de l'any en els casos més persistents.

Ingredients:

  • Oli vegetal de llavor de raïm (Vitis Vinifera): La llavor de raïm confereix a la fórmula propietats emol·lients i antioxidants gràcies al seu alt contingut en àcids omega-6 i vitamines E i C, a més de posseir la capacitat d'inhibir determinats tipus de radicals lliures.

  • Oli essencial de Romaní (Rosmarinus officinalis): Millora la circulació de retorn gràcies al seu efecte vasoconstrictor que ens permet incidir sobre la vasodilatació provocada per l'edema, alhora que tonifica els vasos sanguinis.

  • Oli essencial de Sempreviva (Helycrisum italicum): Gràcies al seu alt contingut en betadicetonas accelera la reabosorción de petits hematomes que es puguin formar per l'extravasació sanguínia (acció antihematoma) i millora la fluïdesa de la circulació.

  • Els Olis essencials de Salvia (Salvia sclarea) i Alfàbrega (alfàbrega) proporcionen activitat analgèsica i antiinflamatòria.

  • L'oli essencial de Menta (Mentha piperita) a més d'actuar a nivell analgèsic, genera una sensació de frescor natural que alleuja el dolor i disminueix la calor produïda com a conseqüència d'una mala circulació.

Com es fa servir el Gel Cames Cansades Livium?

  • Ús tòpic.

Presentació:

Envàs d'1 litre.

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda