Preu reduït! ParaSit - Eliminació de paràsits - Sura Vitasan - 90 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Para-Sit - Eliminació de paràsits - Sura Vitasan - 90 càpsules

157065

Nou

Aquesta és una fórmula que conté 11 ingredients naturals ben coneguts per les seves propietats per tractar problemes de paràsits.

Més detalls

30,05€

42,60€

-29%

0,33 € / ud

Més informació

Para-Sit
Aquesta és una fórmula que conté 11 ingredients naturals ben coneguts per les seves propietats per tractar problemes de paràsits.

Alguns dels ingredients ataquen els paràsits, altres enforteixen el sistema immunitari i protegeixen l'organisme d'infeccions i altres ajuden l'organisme a expulsar els paràsits morts i promoure la desintoxicació.

Utilització: Prendre 2 càpsules 3 vegades al dia abans dels àpats. Prendre durant 15 dies. Descansar durant 5 dies. Tornar a prendre altres 15 dies.

Recomanació important: És molt important ajudar a eliminar els paràsits morts de l'organisme i totes les toxines que produeixen i mantenir net l'intestí, per la qual cosa es recomana prendre durant els 35 dies que dura el tractament 2 càpsules de Acidophilus Ultra abans de cada menjar i psyllium Plus enriquit 1 o 2 vegades al dia amb abundant aigua.

Cal advertir que durant els 5 primers dies de tractament es pot experimentar malestar, irritabilitat, mals de cap, nàusees, marejos, gas, això és el que es coneix com a període "Die off".

A l'atacar i destruir els paràsits,es generen grans quantitats de toxines que van a parar a la sang, l'organisme va experimentant una desintoxicació el que produeix els símptomes esmentats.

Per això és important ajudar a l'organisme a eliminar tots els residus i toxines generades i mantenir l'intestí net per evitar noves colonitzacions.

Aliments que ajuden a la prevenció i eliminació de paràsits són: All, ceba, pipes de carbassa sense torrar, pastanaga, remolatxa, figues i suc de nabiu no ensucrat.

Ingredients:

Noguera negre closca i fulla

155 mg.
Artemisa95 mg.
all62 mg.
clau32 mg.

Llavor d'aranja extracte

32 mg.
gingebre8 mg.
Aloe16 mg.
Quassia6 mg

Mahonia aquifolium

6 mg.
Salvia6 mg.
Llavors de carbassa12 mg.

Precaució: NO indicat per a dones embarassades. NO consumir alcohol mentre s'està en tractament amb el producte.

Presentació: Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 03/10/2023

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda