Preu reduït! Caramels Ginjer espongetes de Gingebre - Lemon Pharma - 60 grams

Fabricante:

Lemon Pharma Lemon Pharma

Caramels Ginjer espongetes de Gingebre - Lemon Pharma - 60 grams

211429

Nou

Les espongetes de Gingebre s'obtenen a partir de la goma aràbiga, procedent dels arbres de acàcia africans. Presentat en envàs de 60 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,91€

IVA inclòs

9,90€ IVA inclòs

-10%

14,85 € / 100 g

Més informació

Caramels Ginjer espongetes de Gingebre

Espongetes de Gingebre elaborades a partir de la goma aràbiga

Què són els Caramels Ginjer espongetes de Gingebre?

Les espongetes de Gingebre GINJER® (originalment de l'francès "paté de Guimauve", els tal anomenats malví medicinals) s'obtenen a partir de la goma aràbiga purament vegetal i de certificació ecològica, procedent dels arbres de acàcia africans, la "acàcia senegalis" . Aquesta substància vegetal s'utilitza a tot el món per elaborar productes medicinals i de salut.

En el cas de les espongetes de Gingebre GINJER®, la goma aràbiga amb el seu perfil sensorial harmonitza de manera especial l'extracte de gingebre afegit. Tant el perfil aromàtic, com l'extracte de gingebre d'alta qualitat, produït mitjançant l'extracció de CO2, fan possible a l'àrea bucal i intestinal l'efecte positiu dels avantatges conegudes de l'gingebre.

A l'ésser altament ric en fibra (> 85% de fibres d'acàcia segons el mètode AOAC1) aporta a la nostra fórmula un important enriquiment de la mateixa.

PROCÉS DE PRODUCCIÓ:

Les espongetes de Gingebre GINJER® s'elaboren a partir d'una massa batuda de goma aràbiga, la qual conté únicament ingredients d'alta qualitat i de certificació ecològica, barrejats per un ordre específicament determinat.

El seguiment estricte de l'ordre de mescla fa possible aportar aire a la massa per mitjà d'un procediment especial d'extrusor. D'aquesta manera, s'aconsegueix finalment una textura suau a les espongetes de Gingebre GINJER®.

Aquesta massa es barreja amb el nostre extracte de gingebre CO2 GINJER® (vegeu Gotes de Gingebre GINJER®) i amb l'aroma natural de taronja, per abocar-la a l'acabar en una taula de fusta coberta de midó.

Després assecar-se uns dies, es talla la massa en daus i posteriorment s'envasa.

Aquest procés combina l'artesania tradicional i la producció semi-industrial d'una manera molt especial.

Es va deduir la forma de producció a partir de testimonis escrits i es va adaptar el procés als requisits moderns de l'elaboració d'aliments.

Ingredients:

Goma Aràbiga Ecològica BIO, Panela BIO, Oli essencial i natural de taronja BIO, Extracte de gingebre BIO.

Com es prenen els Caramels Ginjer espongetes de Gingebre?

Es poden prendre en qualsevol moment del dia.

Presentació:

Envàs de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda