Preu reduït! Celulit Oil Bio - Herbora - 125 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Celulit Oil Bio - Herbora - 125 ml

219928

Nou

Oli anticel·lulític corporal que ajuda a combatre la cel·lulitis que actua a nivell de microcirculació. Presentat en envàs de 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,05€

IVA inclòs

21,95€ IVA inclòs

-31%

12,04 € / 100 ml

Més informació

Celulit Oil Bio

Ajuda a reduir el greix localitzat i redueix la pell de taronja.

Què és Celulit Oil Bio?

Oli anticel·lulític corporal amb fórmula avançada que ajuda a combatre la cel·lulitis a nivell de microcirculació, teixit adipós i teixit connectiu.

Elaborat amb olis de sèsam, gira-sol, escorça de mandarina, llavors de baobab, te verd, cànem, macadàmia, onagra o albercoc, entre d'altres, que actuen sinèrgicament per impedir la cel·lulitis i millorar la circulació de les cames.

Estimula el teixit adipós, teixit marró i la termogènesi, ajudant a cremar el greix emmagatzemat i redueix el gruix lípid subcutani.

L'oli de sesamo té una gran quantitat d'antioxidants, vitamines essencials i àcids grassos que porten elasticitat a la pell i afavoreixen la circulació sanguínia.

L'oli de gira-sol és un excel·lent tonificant i regenerador cel·lular que ajuda a allisar la pell i enfortir la barrera cutània.

L'oli d'escorça de mandarina té propietats antioxidants que contribueixen a la producció de col·lagen, desinflama, evita la retenció de líquids i el creixement de cèl·lules tensores de la pell.

Aporta elasticitat, tonifica i hidrata la pell.

Ingredients:

Oli de sèsam

37,5%

Oli de gira-sol

37,5%
oli d'escorça de mandarina 0,55%
oli de baobab 0,55%
oli de te verd 0,55%
oli de cànem 0,55%
oli de macadàmia 0,55%
oli d'onagra 0,55%
oli d'albercoc 0,55%
avet siberià 0,1%
clau 0,1%
canyella 0,1%
extracte de plàncton 0,1%
vitamina E 0,1%

INCI : Sesamum Indicum Seed Oil*, Caprílic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil*, Decyl Oleate, Adansonia Digitata Seed Oil*, Camèlia Oleifera Seed Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Abies Sibirica Oil, Eugènia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Plankton Extracte, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Reticulata Peel Oil, Tocopherol, Limonene, Eugenol, Far.

Altres Ingredients : aigua bidestil·lada, aromatitzant (aroma de llimona), conservants (sorbat potàssic i benzoat sòdic), acidulant (àcid cítric) i edulcorant (sucralosa).

Com es pren Celulit Oil Bio?

  • Agitar bé abans de fer servir.
  • Aplicar amb la pell seca i fer massatges amb moviments circulars ferms fins a la seva total absorció.
  • Es recomana utilitzar 2 cops al dia durant 4 setmanes i continuar 1 cop al dia per mantenir l'efecte.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda