Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Gel Reductor Cafè Verd - Corpore Sano - 200 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Gel Reductor Cafè Verd - Corpore Sano - 200 ml

208788

Nou

Gel que ajuda a definir la silueta. R esultats reductors clínicament demostrats. Millora l'elasticitat de la pell i la reafirma. Envàs de 200 ml.

Més detalls

21,28€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-14%

10,64 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gel Reductor Cafè Verd de 200 ml

Gel reductor que ajuda a definir la silueta

Què és el Gel Reductor Cafè Verd de 200 ml?

El Gel Reductor de Cafè Verd de Corpore Sano ajuda a definir la silueta. La seva fórmula rica en principis específics d'elevada concentració permet obtenir resultats reductors clínicament demostrats. Aquest gel té una funció lipolítica afavorint la dissolució del greix acumulat en malucs, cuixes i abdomen. La seva fórmula inclou actius per reactivar la microcirculació cutània, afavorint així el drenatge de l'excés de líquids, i actius amb efecte redensicador per millorar-la elasticitat de la pell i rearmar. Gràcies a la seva ingredients hidratants, nodreix intensament deixant la pell llisa i suau. La seva textura fluida i refrescant facilita la seva absorció.

Redueix signicativamente el perímetre de malucs i cuixes així com la proporció de greix localitzat.

Ingredients:

Aqua (Water); Mentha piperita (Peppermint) leaf water *; Glycerin; Caffeine; Bentonite; Gira-sol (Sunower) seed oil; Squalane; Coffea arabica (Coffee) seed extract *; Ananassativus (Pineapple) fruit extract *; Aloe barbadensis leaf juice powder *; Lilium candidumower extract; Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil *; Citrus limon (Lemon) peel oil *; Rosmarinusofcinalis (Rosemary) leaf oil *; Aesculus hippocastanum (Horse chestnut) seed extract *; Molsa d'Irlanda powder; Citrus paradisi (Grapefruit) peel oil *; Citrus nobilis (Mandarin orange) peel oil *; XanthanGum; Sodium PCA; Tocopherol; Lecithin; squalene; Beta-Sitosterol; quartz; Menthol; Sodium Phytate; Alcohol; Citric Acid; Benzyl Alcohol; Sodium benzoate; Potassium Sorbate; Dehydroacetic Acid; Limonene; Citral; Linalool.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica

Com es fa servir el Gel Reductor Cafè Verd de 200 ml?

Aplicar a les cuixes, natges i ventre, efectuant un lleuger massatge circular fins a la seva absorció. Utilitza 2 cops a l'día.Un bon massatge en l'aplicació de la crema reductora millora de manera perceptible els resultats i la constància és fonamental si volem apreciar aquests efecte

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda