Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Ginkgo Biloba Plus - Redinat - 80 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Ginkgo Biloba Plus - Redinat - 80 càpsules

218596

Nou

Complement alimentari que ajuda a combatre afeccions circulatòries i del sistema nerviós. Ideal per millorar la memòria, enfocament i concentració. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

7,29€

IVA inclòs

9,11€ IVA inclòs

-20%

0,09 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Ginkgo Biloba Plus

Complement alimentari que ajuda a millorar la concentració i la memòria.

Què és el Ginkgo Biloba Plus?

És un complement alimentari a base de Ginkgo Biloba, L-glutamina i vitamines en càpsules que contribueix a combatre afeccions circulatòries i del sistema nerviós.

El Ginkgo biloba té múltiples beneficis on destaquen el poder antioxidant; diverses qualitats per alleujar o millorar la circulació sanguínia, inflamacions a nivell osteoarticular i de la bufeta.

S'han reportat resultats positius en emprar-se contra la incontinència urinària, la candidiasi vaginal i altres infeccions.

També hi ha afeccions que poden estar relacionades amb un menor flux de sang tals com: trombosi, malaltia arterial perifèrica i altres. Les fulles del Ginkgo Biloba posseeixen propietats que milloren el flux sanguini de manera considerable.

Es pot utilitzar quan hi ha rampes, cansament, pesadesa i sensació de fred a les cames així com presència de vertígens, marejos.

Hi ha estudis científics que asseveren que aquesta planta aporta beneficis al cervell, contribuint a una eficient, millor memòria de treball i una ajuda important en el desenvolupament de la memòria, l'enfocament i la concentració.

A més conté L-Glutamina, un aminoàcid la funció principal del qual és transportar els grups nitrogenats. Per aquesta raó és l'aminoàcid en forma lliure més abundant a la sang i als músculs (60%).

Tant la Vitamina C com el Zinc i la Vitamina B6 són cofactors que aporten una sinergia per millorar els processos circulatoris, del sistema nerviós i condueixen a un benestar més gran de l'organisme.

Ingredients:

Ginkgo biloba, L-Glutamina, Vitamina C, Gluconat de Zinc, Vitamina B6, Excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerants).

Composició (530 mg):

Ginkgo biloba

260 mg

L-Glutamina

95 mg

Vitamina C

25 mg

Gluconat de Zinc 23 mg

Vitamina B6

0,47 mg

Com es pren el Ginkgo Biloba Plus?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules al dia, abans dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda