Preu reduït! Ginkgo Neo Microgànuls - Neo - 45 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Ginkgo Neo Microgànuls - Neo - 45 càpsules

182740

Nou

Tradicionalment, el ginkgo s'ha utilitzat com a Vasorregulador, Antiagregant plaquetari, Antioxidant i Neuroprotector.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,54€

IVA inclòs

12,40€ IVA inclòs

-15%

0,23 € / ud

Més informació

Ginkgo Neo Microgànuls

El Ginkgo és un arbre caducifoli molt particular i únic, de la família de les ginkgoàcies. Se'l qualifica com un fòssil vivent procedent de la Xina, on el seu nom significa “albercoc platejat”. També se'l coneix com “arbre dels 40 escuts” pel valor econòmic que es va pagar al seu moment a Europa. La part activa d'aquesta planta són les fulles, que contenen compostos fenòlics (flavonols com la quercetina i kemferol), hidroxicinamats, biflavones d'apigenina (com bilobetina, ginkgetina i esciadopitisina), proantocianidines oligomèriques, lactones terpèniques. ) i fitosterols.

Tradicionalment, el ginkgo s'ha utilitzat com a:

  • Vasorregulador: vasodilatador arterial, vasoconstrictor venós, reforçant de la resistència capil·lar, augment del flux sanguini.
  • Antiagregant plaquetari: augmenta la tolerància a l'anòxia ia la hipòxia (fa augmentar la captació de glucosa i oxigen i disminueix els requeriments d'oxigen a nivell cerebral).
  • Antioxidant: capta radicals lliures i inhibeix la generació d'espècies reactives d'oxigen.
  • Neuroprotector.

A nivell auditiu, millora la qualitat ultraestructural de l'epiteli sensorial vestibular, modulant la permeabilitat capil·lar i la microcirculació general.

Ingredients per càpsula: Extracte sec de fulles de Ginkgo ( Ginkgo biloba L.) estandarditzat al 4% en flavoglicòsids i 1% en lactones triterpèniques: 200 mg.

Utilització: Prendre 1-2 càpsules al dia.

Precaucions : Pot potenciar l'efecte anticoagulant i antiagregant plaquetari d'alguns medicaments. No se'n recomana l'ús en persones epilèptiques, sense control d'un especialista.
Embaràs i lactància: no s'ha descrit.

Presentació: Envàs de 45 càpsules Ginkgo biloba.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda