Preu reduït! Arandano Vermell 600 mg - Sura Vitasan - 60 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Nabiu Vermell 600 mg - Sura Vitasan - 60 càpsules

169408

Nou

El Nabiu Vermell de Sura Vitasan és un concentrat dels fruits de nabiu vermell amb un alt contingut en proantocianidinos especials.

Més detalls

24,52€

IVA inclòs

28,85€ IVA inclòs

-15%

0,41 € / ud

Més informació

Nabiu Vermell

El Nabiu Vermell de Sura Vitasan és un concentrat dels fruits de nabiu vermell amb un alt contingut en proantocianidinos especials.

S'utilitza principalment en casos d'infeccions urinàries, bé per tractar-les o prevenir-les. En casos d'incontinència urinària ajuda a reduir l'olor.

Els fruits de nabiu vermell són molt rics en diferents micronutrients, àcid hipúric i vitamina C, el que justifica el seu efecte antisèptic, antibacterià i desinfectant. Aquests fruits es vénen utilitzant des de l'antiguitat pels seus efectes positius en els tractaments d'infeccions urinàries així com pels seus efectes profilàctics sobre les mateixes.

Un dels mecanismes d'acció del Nabiu Vermell és que pel seu contingut en àcid hipúric, acidifica l'orina i té efectes antibacterians. Recents estudis mostren que altres components del concentrat de Nabiu, com els proantocianidinos, redueixen l'habilitat dels bacteris per adherir-se a les mucoses de la bufeta i la uretra, especialment el bacteri E. Coli que és la que està més freqüentment associada als problemes del tracte urinari. A l'interferir en l'adherència, es redueix el risc d'infecció i per les seves propietats antibacterianes el arándano vermell ajuda a l'organisme a combatre la infecció.

Pot reduir també els nivells de calci en l'orina evitant així la possible formació de càlculs renals.

Ingredients per càpsula:

100% nabiu vermell concentrat600 mg

(Vaccinium macrocarpon Aiton (Ericaceae)) procedent de fruits sencers i madurs al 100% de nabiu vermell.

Altres Ingredients: Estearat de magnesi vegetal
Càpsula vegetal: Celulosa vegetal i aigua pura

Utilització: En cas d'infecció, es suggereix prendre 2 càpsules 3 vegades al dia abans dels àpats, per un període de 6 dies o seguir les indicacions d'un professional de la salut. Es recomana seguir prenent 1 càpsula al dia durant almenys una setmana per així assegurar-nos un ph apropiat en les vies urinàries.

No superar les dosis diàries recomanades. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una dieta equilibrada.

En l'àmbit profilàctic i en cas de voler mantenirun pH apropiat en les vies urinàries i evitar el risc d'infecció, prendre 1 càpsula 3 vegades al dia o seguir les indicacions d'un professional de la salut.

No es coneixen contraindicacions.

Presentació: Envàs de 60 càpsules d'origen vegetal amb 600 mg cada un.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda